Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Probook 440 G4, laptop cu i7 Kaby Lake și Windows 10

HP Probook 440 G4 e un laptop din noua generație 4, iar asta presupune că vine cu componente actualizate cum ar fi procesoare Kaby Lake, SSD M2 și portabilitate extinsă.
Se adresează în principal sectorului business deoarece vine cu cititor de amprentă, ecran anti-glare și Windows preinstalat.

Modelul Probook 440 generația 4 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu cele mai bune dotări. Aspectiv arată de nota 10, fiind nu prea diferit de modelele din generațiile anterioare.

HP Probook 440 G4, laptop cu i7 Kaby Lake și Windows 10

Niște caracteristici care mi-au acaparat atenția ar fi tastatura antistropi, USB tip C, carcasa din aluminiu (cu plastic) și greutatea de 1,6 kilograme.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli (există modele care au și ecran HD) și panel de calitate care oferă unghiuri de vizibilitate ok.
Memoria RAM e DDR4 și în cantitate de 8 giga. Pentru stocare se folosește de SSD care-i de tip M.2 (e de câteva ori mai rapid decât un Solid State normal).
Precum orice laptop modern acest nu mai are unitate optică, iar în felul acesta se obține o greutate de puțin peste un kilogram.
Bateria acestui aparat e una cu 3 celule și ține maxim 15 ore… după cum zice producătorul.
Procesoarele care echipează acest laptop sunt de la i3 la i7, dar eu recomand să mergeți pe i7 sau în cel mai rău caz pe varianta i5.
În general nu vine cu placă video dedicată, ci cu Intel Graphics 620.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare (depinde de configurația aleasă), că vine cu sistem de operare (există modele și fără), dotările business și că e rapid.
Contra ar fi lipsa memoriei dedicate la cipul grafic și că nu e dotat cu ecran 2K sau 4K.

Deci, dacă ești interesat de un model de laptop pentru acasă ori la firmă atunci acest Probook ar fi numai bun. În cest articol am menționat niște specificații, dar acestea sunt valabile pentru modelul de top. Alte modele mai ieftine vin cu rezoluție inferioară, cu HDD ori alte lucruri.
Din clipul de alături poți vedea cum se prezintă acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu