≡ Meniu

HP ProBook 450 G2, laptop business cu Intel

HP ProBook 450 G2 e un laptop căruia eu îi dau nici mai mult și nici mai puțin decât 5 stele întrucât poate fi utilizat cu succes la orice sarcină. Vine cu procesoare super rapide din seria Haswell (modele i3, i5 și i7), iar cipul grafic e un Radeon R5. Există modele cu sistem de operare Windows 8, dar și modele cu Free DOS, adică fără sistem.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primim un laptop business de top. Acesta poate fi utilizat și acasă, iar diferența între acesta și altele se va putea vedea foarte clar deoarece ecranul nu e așa de obositor, fiind unul de tip anti glare.

HP ProBook 450 G2, laptop business cu Intel

Avantajele acestui model spre deosebire de altele ar fi costul de achiziție mic, că are o portabilitate bună, că e fiabil și că vine cu componente noi. Ecranul e unul foarte clar deoarece e vorba despre unul HD, iar pentru redarea filmelor la această calitate poate fi folosită placa Intel ori cea Radeon.
Din păcate acest model e unul care nu e dotat cu SSD, iar ecranul nu are o rezoluție mai mare. Mi-aș fi dorit și o placă wireless de tip dual band, dar nici așa ceva nu are.

De final pot spune despre acest model că e unul mai mult decât decent pentru orice sarcină și dacă te interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut mai bine din clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu