≡ Meniu

HP ProBook 450 G3, laptop de 2 kg cu Intel Skylake

HP ProBook 450 G3 face parte din cea mai nouă generație de laptopuri și sunt disponibile multe configurații sub același nume. Diferențe sunt prezente la procesor, la placa video dedicată și la partea software. Acesta e cel mai bun exemplu că pot exista laptopuri de numai 2kg chiar și cu un ecran de 15 inci. Acest aspect depind de construcția laptopului și la acesta e ceva mai compactă dar nu-i lipsește unitatea DVD. Combinația de negru cu argintiu e tot mai populară și astfel tastatura iasă ușor în evidență, dar și rama ecranului.

Nu aș putea recomanda alt model deoarece acestă serie e disponibilă pentru mai mulți utilizatori (pentru buzunarul oricui), însă nu poate fi foarte ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP ProBook 450 G3, laptop de 2 kg cu Intel Skylake

Procesorul poate fi unul de tip Core i3 sau unul Core i5, depinde care-l preferați și pentru ce vreți să-l folosiți. Puteți alege chiar unul cu placă video Radeon R7 dacă vă plac jocurile, iar în caz contrar, cel cu placă video Intel mi se pare satisfăcător. Prefer cele mai performante laptopuri deoarece nu mai trebuie să-l schimb atât de des. Adică aș alege cel mai avansat model 450 G3, însă diferențe între ele sunt mici. Mă refer la cel cu Core i5-6200U, 8GB RAM și cu placă video AMD.

Chiar dacă un laptop nu are Windows preinstalat, eu aș instala versiunea 10 cu ajutorul unui stick USB sau de pe un DVD. Prin USB merge mai repede deoarece viteza de transfer e foarte bună (mă refer la USB 3.0). Hardul e destul de mare astfel că se pot stoca multe fișiere însă tot nu se compară cu un SSD. Spre deosebire de un hard, un SSD are un număr limitat de scrieri dar îl puteți folosi mulți ani.

Plusuri: cititor de amprentă, configurații performante, carcasă din aluminiu, autonomie satisfăcătoare, WiFi ac, arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Chiar dacă HP ProBook 450 G3 e variante de 15 inci, puteți lua unul cu ecran mai mic și astfel laptopul e mia portabil. Dacă vreți un laptop portabil se poate alege ca și cel din clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu