≡ Meniu

HP ProBook 455 G2, laptop cu proc AMD

Dacă vrei un laptop business la un preț fără concurență atunci ar trebui să mergi pe varianta unui laptop HP ProBook 455 G2. Față de generațiile anterioare are un procesor quad core, placă grafică Radeon R5 și o portabilitate extinsă. Procesorul AMD A8-7100 e unul echivalent i3, însă costul notebook-ului e foarte mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Nici nu arată rău, iar dacă nu vezi acțibildele atunci nu vezi vreo diferență între 450 (modelul cu Intel) și 455. Aspectul poate fi văzut din imaginea de alături, dar și din preview-ul video de la final.

HP ProBook 455 G2, laptop cu proc AMD

Eu prefer laptopurile HP peste cele Acer deoarece acestea sunt mult superioare din punct de vedere vizual și calitativ. Iar, dacă ne uităm la preț atunci vedem că sunt chiar mai ieftine decât cele Acer ori Asus. Producătorul e unul dintre cei mai populari din lume, lucru datorat fiabilității excelente.
Aceste modele vin cu procesoare AMD A8 ori A10, iar pentru instalarea sistemului de operare poate fi utilizată unitatea optică DVD. Eu mi-aș fi dorit să nu vină cu așa ceva deoarece numai adaugă un plus de greutate, iar mie îmi place să instalez sistemul de pe un stick USB.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt ecranul care nu te orbește (e unul anti glare și de aceea poți sta mai mult în fața calculatorului fără să te supere), că nu costă mult și că poate fi utilizat la jocuri.
Din păcate sunt și niște lucruri pe care eu nu le apreciez, lucruri cum ar fi că nu are SSD, că ecranul nu e IPS și că placa wireless nu e una dual band ac. Chiar nu înțeleg de ce nu bagă în laptopuri plăci ac și ecrane IPS.

Eu nu pot decât să recomand acest model și sper ca pe viitor cei de la HP să monteze plăci wireless dual band în laptopurile lor deoarece nu e acceptabil ca o tabletă de 900 lei să aibă dual band și un laptop nu.
Alături e și un clip care ne arată laptopul despre care vorbesc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu