≡ Meniu

HP ProBook 455 G3, laptop elagant cu cititor de amprentă

HP ProBook 455 G3 e destul de ieftin pentru că are configurație cu AMD APU. Bineînțeles, nu e un procesor oarecare ci e unul ceva mai scump – A10. Acesta are o placă video integrată destul de bună pentru redare media, însă nu și pentru jocuri 3D. Acesta a fost conceput pentru cei care vor să-și securizeze datele, adică pentru micile companii și nu numai. Pe acesta aș instala o versiune Pro pentru că oferă soluții business mai bune. Instalarea ulterioară se poate facă de pe un DVD sau de pe un stick USB cu interfață 3.0 (se face destul de rapid).

Nu aș recomanda un SSD pe un laptop de companie deoarece SSD-urile au număr limitat de scrieri, dar mă gândesc că nu-l veți folosi mai mult de 3-5 ani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP ProBook 455 G3, laptop elagant cu cititor de amprentă

Nu e o configurație multimedia datorită lipsei plăcii video dedicate, însă e satisfăcător pentru a folosi aplicații. Are un ecran destul de bun datorită tehnologiei de iluminare, rezoluției ecranului și diagonalei. Nu e nevoie de un ecran mare dacă lucrați pe el, însă dacă aveți de editat/proiectat ceva, atunci vă recomand un monitor cu intrare HDMI și un cablu corespunzător pentru conectare.

Multitaskingul e bun cu 8GB de RAM și nu e nevoie de mai mult. Spațiul de stocare e destul de mare pentru a pune multă informație pe el, dar se pot opta și servicii de stocare online sau hard diskuri externe. Un laptop e mai accesibil și pentru că are doar Free DOS, iar voi trebuie să instalați ulterior Windows-ul. Puteți alege o geantă sau o husă pentru a-l transporta mai ușor și a-l proteja de anumite neplăceri.

Plusuri: arată bine, cititor de amprentă, preț atractiv, hard generos, oferă un plus de securizare a datelor.
Minusuri: nu are o placă video dedicată.

HP ProBook 455 G3 e doar unul dintre multele laptopuri business de la acest brand, însă sunt destul de puține cele cu procesor AMD. Am pus poza de sus pentru a vă face o idee despre el și finisajele nu diferă față de cele de pe seria precedentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu