Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP ProBook 470 G4, laptop premium de 17 inci

Pentru cei în căutarea unui desktop replacement recomand modelul HP ProBook 470 G4 care are un ecran de 17,3 inci și e disponibil în diferite configurații. Acestea sunt în funcție de ce performanțe urmăriți ori pentru ce aveți nevoie de laptop. Standard vine cu procesoare i de la Intel, memorie DDR4 8GB și baterie cu 3 celule și autonomie de maxim 12 ore.
Se adresează celora în căutarea unui laptop versatil bun la orice și cu portabilitate excelentă.

Modelul ProBook 470 G4 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe ace;ti bani e dotat cu caracteristici precum ar fi ecran IPS, tastatură iluminată, cititor amprentă, USB C și altele.

HP ProBook 470 G4, laptop premium de 17 inci

Caracteristici

Modelul ProBook 470 din generația 4 are un ecran splendid cu rezoluție maximă 1920×1080 pixeli (există și cu 1600×900), panel IPS (care oferă unghiuri de vizualizare perfecte) și ecran mat (anti-glare).
Are o tastatură completă cu parte numerică în partea dreaptă, iar iluminarea o să vă fie de folos pe timp de noapte. (S-ar putea să existe modele și fără tastatură iluminată… depinde din ce țară îl cumpărați.)
Pentru conectarea sa la net acest model e unul care dispune de LAN Gigabit și wireless ac 2×2.
Pe partea de stocare există modele cu harduri și altele cu SSD-uri. Eu recomand să alegeți a doua variantă.
Când vine vorba de alegerea procesorului eu zic să mergeți pe varianta i7 întrucât procesorul e piesa de rezistență în orice dispozitiv modern, iar dacă acesta e slab atunci so să stați mult până își face treaba.
Dacă nu sunteți pasionați de jocuri atunci puteți alege un model cu cip grafic Intel HD, dar dacă îl vreți pentru jocuri și editări video atunci e vine să mergeți pe un model Intel HD+ GeForce.

Plusuri

Motivele principale pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model ar fi procesoarele puternice, memoria RAM DDR4, ecranul anti-orbire și disponibilitatea Windows 10 (există modele care vin fără).

Deci, dacă vrei un notebook puternic pentru acasă sau la birou atunci acest HP ar fi foarte bun. Subliniez că ar fi bine să vă luați unul cu procesor cât mai bun întrucât procesorul nu mai poate fi schimbat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu