≡ Meniu

HP ProBook 650 G1, laptop cu Windows 8 Pro și carcasă din aluminiu

HP ProBook 650 G1 e un model de tip business datorită structurii dotărilor specifice (de securizare) și fiabilității sale. Chiar și cu Windows 7 era o alegere bună dar recomandarea mea e să optați întotdeauna pentru versiunea Pro deoarece oferă avantaje. Arată mult mai bine decât seriile mai vechi și din numele său reiese că e vorba de prima generație – G1. Cu siguranță, vor mai fi și alte versiuni mai noi dar prețurile sunt ceva mai mari și nu cred că veți primi ceva mai mult (poate un procesor Intel Broadwell).

În general, aceste tipuri de laptopuri sunt mai scumpe deoarece sunt realizate din materiale de calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP ProBook 650 G1, laptop cu Windows 8 Pro și carcasă din aluminiu

Pe partea de configurație, trebuie să știți că are componente destul de bune: procesor i5-4210M, memorie RAM de 4GB, placă video HD 4600M și hard de 500GB. Sunt componente hardware destul de uzuale, doar procesorul e ceva mai bun decât unul cu frecvență scăzută (nu are acel „U” la final). Ecranul e unul de 15.6 inci iar imaginea e una HD, dar putea fi măcar HD+. Pentru cei care lucrează cu programe sofisticare, un plus de detaliu e necesar.

Are atât wireless cât și bluetooth ca tehnologii de comunicații. Autonomia de lucru poate să difere deoarece unele taskuri solicită mai mult configurația, deci și consumul. Altele caracteristici care ar trebui menționate ar fi: greutatea sa de 2.3 kg (carcasă din aluminiu), tastatură antistropi, încărcare prin USB 3.0 etc. Porturile sunt multe dar nu chiar așa de multe ca la PC-uri, dar poate că nici nu e nevoie de mai mult.

Plusuri: are un sistem de operare bun, fiabilitate, design robust, autonomie bună, încărcare dispozitive prin USB.
Minusuri: ecranul nu are o imagine prea detaliată.

HP ProBook 650 G1 e un gadget bun pentru aproape orice, însă a fost conceput pentru muncă de birou, dar el poate fi luat cu voi chiar și în concediu deoarece are o baterie mare și greutatea nu e prea mare. De obicei, pentru drumeții sunt mai bune laptopurile de 13 inci deoarece sunt mici și ușoare dar cu o geantă poate fi transportat cu ușurință și acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu