≡ Meniu

HP Spectre 13-v001nq, laptop premium cu ecran IPS Full HD

HP Spectre 13-v001nq e unul dintre cele mai elegante laptopuri care le-am văzut vreodată, iar finisajul cupru nu are mare importanță. Oricum, e un laptop pentru cei care vor să impresioneze cei din jur, iar acesta ar arăta perfect pe birou vostru. Ținând cont că are o autonomie de lucru mare, nu trebuie să-l țineți mai tot timpul conectat la priză. Difuzoarele sunt dispuse pe lateral și se poate observa din poza de mai jos. Datorită designului compact, unele porturi sunt prezente în partea din spate, astfel cablurile nu mai devin deranjante.

Nu poate fi un laptop pentru orice tip de utilizator, deoarece aceasta nu are o placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Spectre 13-v001nq, laptop premium cu ecran IPS Full HD

Componentele acestui laptop sunt cele clasice doar că SSD-ul e de tip M.2, adică va ocupa mai puțin spațiu pentru că e o plăcuță. Dotările sunt acceptabile deoarece e vorba de un laptop de 13.3 inci cu imagine 1080p. Ecranul e protejat de Gorilla Glass care e un material care protejează ecranul, dar și așa nu era nevoie de aceasta pentru că nu e un design convertibil (nu se poate rabata ecranul).

Pot spune că are destulă memorie RAM pentru acest tip de laptop – 8GB DDR4, iar acest tip de laptop nu are nevoie de mai mult. Acest sistem de operare oferă o interfață prietenoasă și e prezent chiar și dispozitivele cu ecran touch. Autonomia de lucru maximă e de 8 ore dar nu o veți atinge dacă alegeți o luminozitate mare la ecran și folosiți tehnologii wireless.

Plusuri: greutate de numai 1.1 kg, tastatură iluminată, carcasă din aluminiu și fibră de carbon, autonomie maximă de 8 ore, performanțe mari și tehnologie Thunderbolt.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Chiar dacă nu are un ecran 4K, HP Spectre 13-v001nq impresionează prin calitate dar și performanțele sunt pe măsură. Nu putea fi prea accesibil deoarece sunt prezente componente care fac parte din cea mai nouă generație. Am pus o prezentare pentru cei care nu sunt deciși și sincer nu văd sensul unui ecran 4K, pentru că și așa nu e foarte mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu