≡ Meniu

Hyundai 28 HYN 3550B, TV de 71 cm cu rezoluție HD

Hyundai 28 HYN 3550B e un televizor ieftin adresat celora interesat de un model cu imagine HD, tuner digital și posibilitate folosire pe post de monitor.
Nu e un televizor complex, acesta fiind atuul său principal și îl face foarte bune pentru filme și emisiuni la calitate HD. E un cadou numai bun pentru cei interesați să-l cumpere părinților.

Nu costă prea mult deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care beneficiază de multiple porturi la care pot fi legate diferite aparate. Întrucât în poză pare a nu avea picior/stand trebuie să vă zic că acest model e unul dotat cu stand.

Hyundai 28 HYN 3550B, TV de 71 cm cu rezoluție HD

Ecranul acestui model e unul de 28 inci (cu aproximație e 71 centimetri), iar sunetul e stereo 2x5W.
Precum alte televizoare ale anului 2016 și acesta are player multimedia integrat, iar în felul acesta puteți vedea fișiere multimedia cum ar fi poze sau melodii. E un player care funcționează de pe USB 2.0.
Pentru conectarea unui PC (desktop ori laptop) vă puteți folosi de unul din porturile HDMI ori de intrarea PC.
Consumul de curent e unul redus deoarece pornit consumă 23W, deci foarte puțin în comparație cu televizoarele din anii trecuți.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, diagonala generoasă, că nu consumă prea mult curent și rezoluția HD.
Contra ar fi că nu e smart, dar asta nu e neaparat un dezavantaj întrucât televizorul e mai simplu de folosit.

Deci, dacă te interesează un TV simplu cu o greutate redusă și un ecran mediu ca mărime atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă nu cunoașteți prea multe despre brand atunci trebuie știut că e unul din Coreea de Sud, fiind un un conglomerat care se ocupă cu realizarea de autovehicule, electronice și electrocasnice… printre multe altele.
Pentru cei cu pretenții există modelul 43 HYN 6450 B FHD care e dotat cu soft smart, rezoluție Full HD și tuner TV mai avansat. Diferențele pot fi văzute aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu