≡ Meniu

Hyundai 32 HYN 2450 B, televizor HD Smart foarte bun

Televizorul Hyundai 32 HYN 2450 B poate fi cea mai bună alegere care o puteți face în acest buget, dar depinde de preferințe pentru că fiecare are alte pretenții. Caracteristicile tehnice ale acestui model mi se par acceptabile și nu cred că veți găsi ceva mai bun, iar redarea media nu va fi o problemă pentru acesta deoarece are suport media avansat (filme, muzică și filme). Pentru a reda fișiere media e nevoie de un mediu de stocare extern, adică mă refer la un stick USB sau la un HDD extern.

Designul acestui televizor e plăcut și nu e nevoie să fie un televizor foarte scump ca să arate bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hyundai 32 HYN 2450 B, televizor HD Smart foarte bun

Chiar dacă are o imagine HD, acesta poate fi folosit ca monitor pentru actualul desktop. Pentru o consolă de jocuri aș recomanda un televizor mai performant și cu imagine 1080p sau 4K. Specificațiile tehnice sunt destul de bune după am mai precizat mai sus, dar e loc de mai bine. Oricum, pentru un televizor de 81 cm, sistemul audio de 16W e de ajuns. Puteți viziona posturi HD și mai toate modelele noi au tuner TV performant.

Conectivitatea e foarte bună la acesta și nu se datorează neapărat funcției Smart. Puteți conecta televizorul la router folosind un cablu de rețea, însă trebuie să fie suficient de lung. În pachet sunt incluse accesoriile standard, adică veți găsi piciorul pentru comodă și o telecomandă. Nu are sens să-l puneți pe perete deoarece nu e foarte mare și arată mai bine pe comodă. Tehnologia WiFi e cam inutilă dacă nu are adaptor inclus și putea să fie măcar integrată ca la multe alte televizoare.

Plusuri: preț atractiv, porturi HDMI, conector LAN, aplicații preferate, slot CI+, redare media fără probleme.
Minusuri: nu are WiFi integrat.

Mai toate televizoarele au WiFi integrat, adică nu e mai nevoie de un dongle. Hyundai 32 HYN 2450 B merită încercat și cu acel minus, iar pentru a accesa diverse servicii web, conexiunea o puteți face ușor cu un cablu de rețea dacă nu vreți să vă bateți capul cu adaptoare compatibile. Din păcate

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu