≡ Meniu

Indesit BIAA 13 X DR, combină frigorifică pe inox

Combină frigorifică Indesit BIAA 13 X DR e una din noua generație a acestui brand și nu e singura. Cu siguranță, vor există și alte modele care vor înlocui pe acesta dar aceste aparate nu se lansează precum laptopurile, ci doar 1/2 ori pe an. Oricum, diferențele sunt mici de aceea puteți alege cu încredere un astfel de model.

Alternative sunt frigiderele cu volum generos și care pot concura cu aceste aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit BIAA 13 X DR, combină frigorifică pe inox

Volumul net total de 303 litri e satisfăcător și e împărțit astfel: 213 litri la frigider și restule la congelator. Clasa energetică A+ e prezentă la multe aparate noi și e bine să fie cel puțin A+ dacă e un aparat frigorific deoarece îl veți ține în priză mai tot timpul. Pe an, consumul de energie e undeva la 285 kWh.

Frigiderul are dezghețare automată, rafturi din sticlă cu profit din plastic, suporturi și iluminare. Ținând cont că nu are NoFrost, dezghețarea e manuală la congelator. Congelatorul e de 90 litri și acest volum e împărțit în 3 compartimente mari. Capacitate de congelare a acestui model e de 2kg la 24 ore (destul de mică dar poate nici nu e nevoie de mai mult pentru voi).

Pe partea de design are: culoare pe inox, ușă cu deschidere standard spre dreapta, iluminare interioară și uși reversibile. La capitolul funcții are sistem antibacterian care e foarte important la aparatele frigorifice deoarece veți depozita alimente în el. Autonomia fără curent e generoasă și e cam cât media – 13 ore. Mi se pare silențioasă deoarece nivelul de zgomot e situat undeva la 41 dB.

E destul de mare și greutatea sa e pe măsură. Oricum, nu putea fi foarte mic ținând cont .

Plusuri: are un volum generos, design elegant la interior și la exterior, fiabilitate, rafturile sunt bine poziționate și altele.
Minusuri: capacitate de congelare mică.

Indesit BIAA 13 X DR e alegerea corectă pentru cei care vor volum, fiabilitate dar și eleganță în bucătărie. Un aparat pe alb nu poate fi la fel de elegant dar depinde de preferințele fiecăruia. Dacă restul aparatelor sunt pe alb, atunci ar fi bine ca toate să fie pe aceeași culoare. Culori precum negru și argintiu se asortează cu orice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu