≡ Meniu

Indesit BIAAA 13P X, combină argintie cu A++

Indesit BIAAA 13P X e un aparat frigorific destul de bun dar care nu oferă multe funcții speciale sau tehnologii. Arată foarte bine, puteți pune cam orice în el și consumul de energie e redus. Nu aș recomanda un model vechi deoarece nu sunt la fel de fiabile, eficiente și elegante. Producătorul e un alt criteriu doar că sunt destul de mulți producători care oferă soluții bune și care merită încercate.

Alternative sunt combinele cu No Frost care costă puțin mai mult. Acela e un sistem de răcire mai avansat și care merită încercat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit BIAAA 13P X, combină argintie cu A++

Combina frigorifică de mai sus are un volum de 303 litri care e cel net, adică e cel care vă interesează. Volumul brut nu reprezintă volumul real, deoarece din cauza compartimentelor sau a suporturilor, aparatul pierde volum. Clasa energetică a acestui aparat e foarte bună, una dintre cele mai bune de pe piață – A++. Cu aceasta consumul anual e undeva la 224 kWh și se datorează faptului că nu are un congelator prea performant.

În general, congelatorul are cel mai mare consum însă în acest caz capacitatea sa de congelare e undeva la 2 kg/24 ore. Volumul congelatorului e împărțit în 3 compartimente. Pe partea de design are finisaj pe inox (argintiu), uși cu sistem de deschidere spre dreapta și mânere incorporate. La acesta mânerele sunt orizontală dar la unele combine sunt chiar verticale dar acelea sunt destul de rare.

La capitolul funcții, are doar sistemul sau funcția antibacteriană. Denumirea sa ține de brand, deoarece fiecare brand vrea să iasă mai în evidență (la unele e Hygiene Control). Nivelul de zgomot e redus și e bine să fie așa chiar și dacă e un aparat care poate fi ținut în bucătărie. Alături de aceasta veți primi și o tavă pentru gheață.

Plusuri: oferă un sistem antibacterian, silențios, autonomie mare, consum redus, volum generos pentru cât costă.
Minusuri: congelator cu performanțe reduse.

Indesit BIAAA 13P X e o alegere foarte bună pentru cei care vor eleganță și nu cumpără mult, adică nu vor cine știe ce congelator iar alimentele le consumați repede (nu aveți nevoie de prea multă capacitate congelare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu