≡ Meniu

Indesit BIAAA 13P, combină 303 l cu clasa A++

Indesit BIAAA 13P e o combină frigo destul de încăpătoare deoarece e vorba despre una cu 303 litri (volum net), cu dezghețare automată pe partea de frigider și cu clasa A++ de eficiență energetică. Venind cu caracteristicile menționate mai sus aș menționa că acest aparat e unul perfect pentru cei interesați de un aparat ieftin și care să aibă funcții esențiale care să păstreze la rece alimentele. E bun pentru familii mari, dar și pentru familii mici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat marca Indesit. Această marcă e una italiană și spun despre ei că sunt pe locul 1 în țări precum Italia, UK și Rusia. Deci, nu ar trebui să aveți reticențe când vine vorba despre achiziția unui produs de la acest brand.

Indesit BIAAA 13P, combină 303 l cu clasa A++

Pe partea de specificații se poate lăuda cu volumul de 303 litri împărțit în 213 litri ai frigiderului și 90 ai congelatorului. Chiar dacă e un aparat foarte mare, acesta va putea funcționa 19 ore fără curent deoarece atât îi e autonomia.
E un aparat foarte eficient din punct de vedere energetic, lucru dovedit de clasa A++ pe partea de eficiență energetică.
Chiar dacă e un aparat eficient, nivelul de zgomot nu e mare deoarece e de 40 decibeli.
Compartimentarea aparatului e bine realizată, frigiderul având 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul e unul e unul cu 3 compartimente. Legat de congelator, acesta are o capacitate de congelare de două kilograme la 24 ore, deci nu prea mult, dar suficient.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi brandul, fiabilitatea, costul de achiziție mic, că arată decent și că poate funcționa fără curent o perioadă îndelungată.
Contra ar fi că nu are No Frost (dezghețarea frigiderului se realizează automat) și Multiflow.

Deci, dacă te interesează o combină bună atunci acest model e recomandarea mea. Nici nu are o înălțime prea mare deoarece e de 1,87 metri ceea ce te va ajuta să o poziționezi acolo unde dorești.
Pentru conectarea la curent e dotat cu un cablu de 1,6 m care la prima vedere pare mult, dar dacă nu aveți o priză prin apropiere atunci e puțin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu