Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit BWA 61252 W EU, model Innex A++

Indesit BWA 61252 W EU e un model de tipul Innex Push & Wash care e dotat cu o cuvă de 6 kilograme (capacitate de încărcare) și cu un consum mic de curent (având clasa A++ de eficiență energetică).
Încărcarea aparatului se face frontal, dar are niște dimensiuni reduse de 85x60x54 (ÎxLxA în centimetri).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un produs de la un brand italian care comercializează produse și sub brandul Hotpoint-Ariston.

Indesit BWA 61252 W EU, model Innex A++

Specificații

Nu putem spune că e gălăgios deoarece la spălare are 59 decibeli, dar la centrifugare are 80 db. Aceste valori sunt similare cu cele ale altor mașini din această plajă de preț.

Având doar 1200 rotații putem spune despre acest model că e unul ok, iar clasa de eficiență la centrifugare e B. O centrifugare bună ajută o spălare ok și la o stoarcere ok a rufelor.
E realizat din materiale de calitate. Spre exemplu tamburul e unul făcut din oțel inoxidabil.
Eu zic că 6 kg e o capacitate suficientă pentru o familie mare, adică 4-5 persoane.

Alte modele au programe rapide de 15 minute, dar acesta vine cu program rapid de 30 minute. Nu știu cât de mult afectează calitatea spălării, dar tipul e afectat.
Poate spăla o mulțime de tipuri de țesături întrucât vine cu 16 programe printre care se numără programul pentru lână, bumbac, sport, dar și altele.
Vine la pachet cu programare întârziată, lucru care presupune că puteți programa aparatul să spele într-un interval orar care vă convine.

Păreri pro

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un preț mare, aspectul plăcut, că poți spăla rapid (având acel buton dedicat Push Wash) și că nu consumă mult curent (în acest fel o să recuperați bani prin facturi mai mici la curent).

Deci, dacă îți dorești o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală însă să nu coste prea mult și să fie la zi cu caracteristicile atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din costul de achiziție putem vedea că e un aparat ieftin, chiar foarte ieftin. Există modele și mai ieftine, dar nu vi le recomand. Acest model e numai bun întrucât are grijă ca facturile la electricitate să fie mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu