≡ Meniu

Indesit BWA 71252 W EU, mașină Innex clasa A++ cu Push&Wash

Indesit BWA 71252 W e un model cu încărcare frontală și care are clasa A++ de eficiență energetică. Vine cu o facilitate de spălare rapidă numită Push & Wash care vă va ajuta să economisiți mult timp. Aceasta e întâlnită pe gama nouă și vă va ajuta să spălați mai ușor. E pe principiul dacă știi să folosești un telefon atunci vei știi să speli cu și cu această mașină.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care spală eficient. Panoul de comandă e unul normal, dar nu ar strica să citiți manualul de utilizare înainte de a pune în funcțiune aparatul.

Indesit BWA 71252 W EU, mașină Innex clasa A++ cu Push&Wash

BWA 71252 W are un ecran LED pe care sunt afișate informații precum timpul rămas și status program.
Are un număr de 16 programe, iar printre acestea se numără cel sport și Push&Wash. De asemena beneficiază și de programare întârziată în cazul în care doriți să spălați în o altă perioadă a zilei.
Mașina vine cu diverse cicluri rapide cum ar fi cel de 9 minute, de 30 minute și o oră. Ciclul de 9 minute e cel mai rapid, fiind urmat de cel de 0 minute care spală la 0 de grade țesăturile mixte. Ciclul de o oră spală la 60 grade și oferă o combinație perfectă între rezultatul spălării și timpul necesar spălării.
Dacă aveți haine care miros urât atunci există program pentru așa ceva.
Pentru pete există 3 opțiuni: aer liber, lucru și mâncare. Opțiunea de eliminare a petelor de mâncare e pentru pete de sos, vin și dressing. Opțiunea lucru oferă o spălare ok pentru pete de ulei (mecanic) și tuș. Iar, aer liber e pentru pete de noroi, iarbă etc.
Nu face economie doar de curent, ci și de apă deoarece pe an consumă 10600 litri.

Pro acest model ar fi costul nu prea mare, că face economie de curent, că vine de la un brand de top (e vorba de unul italian care produce și Ariston), fiabilitatea ridicată și că e ușor de folosit.

Deci, dacă vrei un model care să poată spăla rapid și să nu consume multe resurse atunci acest model ar fi recomandarea mea. Alternative la aceasta găsești aici, iar ceva complet ar fi Indesit XWDE 1071481XWKKK întrucât incorporează uscător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu