Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit BWE 71253X WSSS EU, mașină de spălat cu capacitate de 7kg

Mașina de spălat rufe numită Indesit BWE 71253X WSSS EU e una destul de bună dacă luăm în calcul toate acele caracteristici tehnice: capacitate de spălare maximă de 7 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasa de eficiență A+++. Acestea nu le veți găsi pe orice aparat recent lansat dar tot mai multe mașini au caracteristici tot mai bune. Astfel că nu văd de ce ați da o grămadă de bani pe un model foarte scump. Se poate observa destul de ușor din dimensiunile sale că nu e vorba de un model îngust deoarece are o adâncime de 54 cm. Pentru a fi un model Slim trebuia să aibă cel mult 45 cm pe adâncime.

Arată destul de bine acele panou de control și nu cred că veți întâmpina probleme în ceea ce privește utilizarea sa (are și manual de instrucțiuni). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit BWE 71253X WSSS EU, mașină de spălat cu capacitate de 7kg

Acest model poate fi încărcat cu ușurință deoarece are o ușă suficient de mare și unele programe limitează performanțele pentru a oferi rezultate mai bune. Rufele sunt stoarse foarte bine de acest model iar dacă aveți un uscător, chiar nu veți pierde timp. Programele de spălare sunt numeroase – 16, iar dintre acestea sunt câteva speciale pentru țesături. Mai la toate mașinile de spălare au buton central pentru alegerea programului dorit, iar în jur sunt poziționate butoane pentru anumite funcții ale aparatului. În partea dreaptă, se pot alege anumiți parametrii pentru programul de spălare în funcție de cât spălați sau cât de murdare sunt rufele.

Vine cu sistem siguranță împotriva copiilor adică se pot bloca butoanele, pe ecranul panoului de control se pot observa informații esențiale (timp rămas, status program, temperatură) și se poate programa pornirea.

Plusuri: multe programe de spălare, ecran digital generos, arată destul de bine, consum redus etc.
Minusuri: nu sunt.

Indesit BWE 71253X WSSS EU e un model destul de reușit deoarece excelează la toate capitolele. Am o prezentare a noii generații de mașini de la acest brand și pot spune că designul e unul îmbunătățit. Indiferent pentru care optați, toate modelele noi sunt eficiente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu