≡ Meniu

Indesit BWSA 61053 W EU, mașină ieftină cu A+++

Mașina de spălat rufe Indesit BWSA 61053 W EU poate fi următoarea voastră alegere deoarece nu costă mult și oferă destul de multe caracteristici speciale. Din poza de mai jos se vede că există câteva îmbunătățiri la capitolul design, astfel aparatul devine mai atractiv. Dacă nu aveți timp pentru rufe, ar trebuie să luați în calcul chiar și un uscător de rufe cu performanțe similare. Puteți pune mașina peste uscător pentru a economisi spațiu sau invers, dacă nu alegeți un model Slim.

Modelul de mai jos este unul îngust deoarece are o adâncime de 42 cm și asta nu prea a afectat performanțele (doar că spală 1-2 kg de rufe mai puțin). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit BWSA 61053 W EU, mașină ieftină cu A+++

Acest aparat are caracteristici tehnice principale destul de bune: centrifugare de 1000 RPM, capacitate de spălare de 6 kg și clasă energetică A+++. Acea clasă de eficiență a fost oferită în funcție de consumul aparatului. Centrifugarea putea fi mai bună dar și așa e vorba de un aparat accesibil cu dimensiuni compacte. Aceasta poate afecta rezultatele dar opțiunile sunt prestabilite de fiecare program, iar unele sunt așa pentru a proteja țesătura sau pentru a reduce din consumul de resurse.

În total are 16 programe de spălare iar multe dintre ele sunt prezente și pe alte modele chiar dacă sunt de la alte branduri. Panoul de control vine cu puține opțiuni, dar care mi se par destul de utile: selector centrifugare, siguranță împotriva copiilor (blocare butoane) și programare întârziată (amânare pornire). Poate fi pus sub blat datorită înălțimii sale, dar un model cu încărcare verticală nu poate fi instalat la fel pentru că panoul în partea de sus (deci înălțimea e mai mare).

Plusuri: are destule programe de spălare, clasă energetică foarte bună, arată bine, design Slim – 42 cm.
Minusuri: nu sunt.

Indesit BWSA 61053 W EU e un aparat destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere și pot spune că arată foarte bine. De aceea, am și pus clipul de mai jos pentru cei care sunt interesați să achiziționeze un astfel de model în perioada următoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu