≡ Meniu

Indesit BWSA 71052 W EU, model clasa A+++

Indesit BWSA 71052 W EU e un model foarte eficient energetic întrucât are clasa A+++, iar dacă vreți să spălați mult atunci trebuie știut că vă va ajuta capacitatea de încărcare de 7 kilograme.

Modelul acesta de la Indesit vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e ușor de utilizat și are o fiabilitate bună. Din imaginea de alături puteți vedea că e un model cu panou de comandă clasic, dar care are menționată caracteristica Innex Push & Wash prin care apeși un buton, iar aparatul începe să spele.

Indesit BWSA 71052 W EU, model clasa A+++

La capitolul caracteristici acest model se laudă cu o capacitate mare de 7 kilograme, consum mic de curent (clasa A+++) și un număr mare de programe (16, mai exact). Dacă în trecut unele mașini aveau program rapid de 15 minute acum au 30 minute… nu prea e program rapid.
Viteza de centrifugare e de 1000 rotații, iar din această cauză eficiența la centrifugare e clasa C.

Pro

Costul de achiziție nu e deloc mare, iar o parte din banii dați pe aparat îi recuperă, prin facturi mici la curent.
Nivelul de zgomot e unul scăzut întrucât vine cu 66 decibeli la spălare și cu 82 la centrifugare. Sunt nivele de zgomot normale pentru astfel de electrocasnice.
Printre cele 16 programe avem program pentru lână, bumbac, sintetice, rufe delicate etc. În acest fel putem spăla orice tip de țesătură cu un program specific, iar rufele vor rămâne mai mult timp ca noi.

Contra

Din nefericire nu vine cu Eco Bubble ori Fuzzy Logic, adică spălare cu apă rece și adaptare a resurselor în funcție de cantitatea de rufe. Dacă ar fi venit cu aceste lucruri atunci ar fi avut un cost mai mare, iar așa fără ele costă mai puțin.

Concluzie

Deci, dacă te interesează o mașină automată care să poată spăla până în 7 kilograme atunci acest model ar fi recomandarea mea. Vine cu funcții de siguranță normale adică siguranță împotriva utilizării de către copii și altele.
Despre brand trebuie spus că e numărul 2 la nivel european, comercializând produse și sub brand Hotpoint-Ariston. Acesta din urmă fiind deținut de Whirlpool (numărul 1 la nivel mondial) și Haier.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu