≡ Meniu

Indesit DFG26B1, mașină de spălat vase de 13 seturi

Mașină de spălat vase Indesit DFG26B1 e una dintre cele mai bune modele de pe piață. Aceasta mi se pare și destul de elegantă datorită finisajului pe inox/argintiu. Astfel, se va potrivi perfect cu restul aparatelor din bucătărie (dacă sunt pe aceeași culoare). O astfel de mașină se ocupă și de uscarea vaselor, deci chiar nu mai aveți mult de lucru după finalizare (doar să le puneți la loc acele vase sau tacâmuri). Cam toate mașinile de la acest brand arată cam la fel însă cele mai avansate pot oferi un panou de control diferit.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și alte branduri, însă acest brand oferă soluții destul de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit DFG26B1, mașină de spălat vase de 13 seturi

Capacitatea de încărcare maximă e de 13 seturi și nu poate fi depășită. Se pot pune chiar și tacâmuri în acesta lături de accesoriile aparatelor (care pot fi spălate). Clasele de eficiență sunt foarte bune deoarece are A+ la consum, A la spălare și A la uscare. E dotat cu indicatoare LED pentru diverse funcții sau opțiuni.

Programele sale sunt 6 la număr și sunt cele clasice: intensiv, bio/eco, normal și altele. Vă oferă și posibilitatea amânării programului cu câte ore doriți pentru a nu vă afecta programul zilnic. Accesoriile incluse sunt coșul pentru tacâmuri și compartimentul pentru sare. Consumul de energie e de numai 295 kWh, iar pentru un ciclu de spălare e de 1.04 kWh. Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime și 60 cm pe lățime/adâncime. Nu e o mașină foarte îngustă și nici nu putea fi la o așa capacitate de încărcare.

Plusuri: are un consum redus de energie, capacitate mare de spălare, arată bine, ușor de folosit, e fiabilă.
Minusuri: nu are control electronic.

Indesit DFG26B1 poate fi un aparat destul de util și spre deosebire de modelele mult mai scumpe, acesta oferă o capacitate de încărcare satisfăcătoare. Un model scump nu oferă neapărat o capacitate mare de spălare ci poate doar un interior mia ajustabil (coșuri ajustabile pentru diverse vase sau accesorii ce urmează să le spălați).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu