≡ Meniu

Indesit DIF14B1, mașină de spălat vase ieftină cu capacitate mare

Modelul numit Indesit DIF14B1 e recomandarea mea pentru cei ce vor ceva ieftin, performant și eficient din punct de vedere energetic. Mașinile de spălat vase sunt de mai multe tipuri: standard, parțial incorporabile și complet incorporabile. În poza de jos se poate observa cam cum se pot aranja farfuriile iar în partea de jos se vede și coșul pentru tacâmuri care e tot mai prezent la noile modele.

Dacă nu vi se pare suficient de accesibil și nu aveți o familie numeroasă, o soluție ar fi o mașină compactă dar nu e oferită de orice brand și poate că nici nu e incorporabilă, cum vă doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit DIF14B1, mașină de spălat vase ieftină cu capacitate mare

Spală destul de multe – 13 seturi, și nu sunt multe modele care oferă 14 seturi, deci diferența e de un set. Un set reprezintă un mai multe tipuri de farfurii, tacâmuri, pahare și e bine să nu supraaglomerați aparatul. Cele mai bune rezultate sunt oferite de un program corespunzător gradului de murdărie. Eu nu vă recomand cel intensiv, ci doar cel normal iar dacă vasele sunt puțin murdare, cel bio/eco cu consum redus e numai bun.

Vine cu patru programe de spălare și se poate vedea ușor de pe panoul de control: bio/eco, intensiv, normal, încărcare la jumătate. La puteți depista ușor de pe panoul acestor aparate deoarece pictogramele sunt aceleași pentru acest brand. Sunt incluse multe tipuri de coșuri: inferior, pentru tacâmuri, superior cu reglare pe înălțime, compartimente rabatabile. E foarte bine ca acele coșuri să poată fi rabatate ori ridicate pentru a putea pune și vase în această mașină.

Plusuri: opțiune de încărcare la jumătate, interior flexibil și spațios, coșuri speciale, consum mic de energie și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Indesit DIF14B1 e un model care merită încercat deoarece oferă suficiente motive pentru a-l încerca. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea video de mai jos care e cu un aparat similar (diferențe foarte mici). Interiorul poate să difere destul de mult de la un brand la altul și nu mai trebuie să dați mulți bani pe un astfel de aparat electrocasnic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu