Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit EDCE G45 B H, uscător de rufe cu 8kg

Un uscător de rufe ca Indesit EDCE G45 B H poate fi o bună alegere pentru că oferă caracteristici tehnice decente și e destul de fiabil. Există uscătoare integrate în mașini, însă nu-mi plac pentru că usca la fel de mult cât spală. Acelea se adresează celor care vor să economisească spațiu și bani. Prețurile mi se par destul de justificate, iar la unele diferența e dată de niște tehnologii avansate care nu sunt pe orice model (mă refer la uscătoarele premium). Acest model e unul care și-l permite cam oricine și nu cred că veți găsi ceva mai accesibil.

Dacă nu vă place pentru că nu are ușă transparentă, atunci vă pot recomanda una de la alt brand, dar nu știu cât de important e acel aspect (nu ajută mai la nimic, doar că arată mai bine). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit EDCE G45 B H, uscător de rufe cu 8kg

Capacitatea de încărcare e destul de mare pentru un așa aparat și trebuie să fie dacă aveți o mașină de spălat performantă. Programele de uscare pot fi selectate cu ușurință de pe panoul de control și tot de acolo pot fi ajustate programele. Noile modele oferă 16 programe de spălare, însă nu mă refer la toate uscătoarele, ci doar la cele performante. Nu le voi enumera pe toate deoarece sunt similare cu cele ale mașinilor de spălat.

Acesta e mai ieftin pentru că are o clasă de eficiență energetică inferioară. Pe partea de siguranță și funcții, uscătorul are următoarele: semnalizare acustică, amânare pornire și uscare prin condensare. Ocupă la fel ca oricare alt aparat similar deoarece lățime și adâncimea sunt de 60 cm.

Plusuri: uscă destul de mult, e ușor de folosit, are un ecran digital mare, e fiabil.
Minusuri: clasa B.

Indesit EDCE G45 B H e unul dintre cele mai apreciate uscătoare de pe piață și e oferit de un brand destul de cunoscut și experimentat. Prezentarea de la final e cu un model destul de similar de la același brand, astfel vă puteți face o idee. Acesta poate fi pus alături sau într-o altă cameră, depinde de spațiul disponibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu