≡ Meniu

Indesit EWD 61052 W EU, mașină cu clasă energetică A++

Mașina de spălat rufe Indesit EWD 61052 W EU e una cu capacitate de încărcare decentă și design destul de reușit. Acest producător oferă destul de multe modele reușite și cu tehnologii destul de utile. Cu siguranță, un model mai scump oferă mai multe însă mulți dintre voi vă doriți un model care să nu depășească un anumit buget.

Un model ca acesta poate fi destul de competitiv pe piață deoarece fiecare brand oferă un model similar însă nu e identic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit EWD 61052 W EU, mașină cu clasă energetică A++

Doar din poza de sus se poate observa ușor că are ușă frontală adică nu e una cu încărcare superioară. Prefer pe acestea deoarece arată parcă mai bine și se potrivește perfect în locul vechiului model. Alegerea se face în funcție de spațiul disponibil, poate alții vor una cu adâncime de 40 sau una cu lățime de 40 cm.

Trebuie să știți că dimensiunile pot afecta performanțele sale, adică nu vă puteți aștepta la prea multe de la un model compact. De aceea, unii optează pentru mașini mai mari și cu centrifugare mai mare (storc ceva mai bine). Clasa de eficiență energetică e foarte importantă pentru un aparat nou deoarece evidențiază consumul de energie. E suficientă clasa A++, nu e nevoie neapărat de A+++ deoarece diferența nu e foarte mare. O diferență ceva mai mare e între un aparat nou și unul vechi.

Un număr mare de programe e un plus pentru orice aparat deoarece rezultate vor fi pe măsură. Nu le voi enumera pentru că sunt destul de populare (sunt prezente și pe alte mașini).

Plusuri: arată bine, oferă suficiente programe de spălare, spală mult și consumă destul de puțin.
Minusuri: nu e un model Slim.

Indesit EWD 61052 W EU poate fi o recomandare foarte bună pentru cei care nu au un brand favorit și țin să fie un model fiabil. Eu recomand și un uscător alături de o mașină de spălat deoarece veți câștiga timp. Uscătoarele vă pot fi de folos doar dacă aveți și o mașină de spălat mare adică cu capacitate de încărcare generoasă, deoarece uscătoarele au capacitate de încărcare generoasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu