≡ Meniu

Indesit EWSD 51051 W EU, mașină de spălat rufe Slim

Indesit EWSD 51051 W EU e alegerea corectă pentru cei care vor un model care ocupă puțin spațiu, consumă puțină energie – A+ și care arată bine. Consumul de energie poate varia deoarece în unele programe poate fi mai mic deoarece se folosește de o centrifugare redusă. Un model ceva mai diferit dar care poate ocupa la fel de mult spațiu e unul cu încărcare superioară (are lățime de 40 cm). Alegerea perfectă depinde și de cât de limitat e bugetul ori cât de mult spațiu aveți pentru instalare. Acest brand oferă destul de multe modele și de ceva timp, deci e experimentat în acest domeniu (al electrocasnicelor).

Alternativele pot fi cele cu capacitate de spălare mai mare ori cel cu consum și mai redus de resurse. Acesta e și la promoție de aceea puteți economisi niște bani pentru a achiziționa un alt aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit EWSD 51051 W EU, mașină de spălat rufe Slim

Încărcarea e una frontală și se poate observa din poza de sus. Se poate observa ecranul LCD care e ceva mai mic dar e satisfăcător deoarece oferă informații referitoare la programele de spălare (timpul rămas). Poate spăla cel mult 5kg de rufe la o centrifugare maximă de 1000 RPM și e recomandat să nu depășiți acea cantitate.

Nu voi face o listă cu toate acele programe de spălare deoarece multe dintre ele sunt prezente și pe alte mașini. Pe partea funcții are și Time Saver care vă ajută să câștigați timp fără a afecta rezultatele. Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și adâncime de 42 cm. Designul e plăcut pe alb dar se putea lucra și mai mult la el (o ușă cu diametru mai mare pe o culoare diferită – crom/negru).

Plusuri: are un design îngust, preț atractiv comparativ cu alte modele, destule programe de spălare, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu are A++.

Indesit EWSD 51051 W EU nu e cea mai eficientă însă dacă vreți un model cu consum foarte redus atunci trebuie să achiziționați un model mai avansat (e și mai scump). Arată cam ca și restul chiar dacă unele caracteristici tehnice sunt diferite. E vorba de noua generație care arată decent însă era loc de mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu