≡ Meniu

Indesit EWSD 61051 W EU, mașină de spălat ieftină cu capacitate de 6 kg

Mașină de spălat rufe Indesit EWSD 61051 W EU e una destul de accesibilă și care o recomand. În același preț, nu cred că veți găsi un model mai bun, adică care să spele mult și cu un consum redus de energie. Chiar nu are sens să achiziționați un model second care consumă mult și ocupă mult spațiu. Acest brand oferă modele destul de fiabile și eficiente, motiv pentru care nici nu aș opta pentru alt brand. Există concurență însă nu oferă variante chiar așa de atractive și eficiente.

Dacă această mașină de spălat nu vă este pe plac, atunci aveți nevoie de una mai scumpă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit EWSD 61051 W EU, mașină de spălat ieftină cu capacitate de 6 kg

Acest model are o capacitate de încărcare maximă de 6 kg care e satisfăcătoare dacă ținem cont de dimensiunile sale. Totuși, există mașini puțin mai scumpe care pot spăla și 7 kg. Avantajul unui model mai mare e acela că economisiți bani, adică spălați mai mult pentru același consum de resurse. Nu e o diferență mare între un model cu 6kg și unul cu 7kg, însă între o mașină de 6 kg și una de 9-12kg, diferența e evidentă în special la preț.

Ca la oricare alt aparat și la acesta panoul de control e bine executat astfel că totul e la locul potrivit și selectarea opțiunilor/funcțiilor se face destul de ușor. Capacitatea de stoarcere e de 1000 RPM și aceasta e variabilă (în funcție de programul de spălare). Programele de spălare sunt numeroase și în mare parte sun cele clasice, adică care se regăsesc și pe alte modele.

Dimensiunile sale sunt destul de reduse și mă refer în special la adâncimea sa – 42 cm. Astfel, această mașină e una îngustă și va ocupa ceva mai puțin spațiu decât una obișnuită.

Plusuri: are un design compact, ușor de folosit, preț atractiv, capacitate bună de spălare, funcție de amânare pornire.
Minusuri: nu sunt.

Indesit EWSD 61051 W EU mi se pare o alegere foarte bună din cele mai multe puncte de vedere. Dacă nu aveți timp pentru a le pune la uscat, puteți achiziționa un uscător de rufe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu