≡ Meniu

Indesit EWSD 61252 W EU, mașină de spălat cu clasa A++

Mașina de spălat rufe Indesit EWSD 61252 W EU e una cu capacitate decentă de încărcare și e evidentă din numele său. În opinia mea, această mașină spală destul de bine rufele adică mult și cu un consum redus. Aspectul exterior al acestui model e același fie că are altă capacitate de spălare, altă clasă energetică și centrifugare. Capacitatea de stoarcere e foarte importantă deoarece evidențiază cât de bine poate să stoarcă acele rufe.

Alternativele sunt destul de multe și poate nu vă place acesta, dar cu o mică diferență de preț puteți lua unul cu 5kg sau 7kg (depinde de limitate buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit EWSD 61252 W EU, mașină de spălat cu clasa A++

Doar din poza de sus se poate observa că e un model cu încărcare frontală. Nu suportă mai mult de 6 kg dar puteți alege două programe rapide dacă aveți de spălat mai mult. Consumul de energie e mic sau e același ca la un model cu capacitate de spălare mai mică. Clasa energetică A++ e foarte bună pentru acest buget și cea mai bună e A+++. Oricum, e un aparat care-l folosiți o dată sau de 2 ori pe săptămână (depinde cum preferați să le spălați).

Programele de spălare sunt multe și puteți spăla diverse țesături iar rezultate sunt pe măsură. Mai multe detalii despre cum poate fi folosit modelul de sus, veți găsi în manualul său.

Pe panoul său de control se pot ajusta diverși parametri: amânare pornire, temperatură și centrifugare. Are chiar și funcții speciale: sistem overflow și time saver. Ținând cont de dimensiunile sale, pot spune că e una dintr cele mai compacte mașini. Mă refer în special la adâncimea sa care e mai mică de 45 cm (astfel e un model Slim) – 42 cm.

Plusuri: design cu adâncime redusă, Time Saver, programe diversificate, consum redus de energie.
Minusuri: nu sunt.

Indesit EWSD 61252 W EU e una dintre multele variante oferite de acest brand și care e oferită ca alternativă mai mare la cea cu încărcare de 5 kg. Bineînțeles, există modele care oferă o centrifugare diferită însă cu cât e mai mare cu atât mai bine (stoarce mai bine).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu