≡ Meniu

Indesit EWSE 51051 W EU, model ieftin clasa A+

Indesit EWSE 51051 W EU este un aparat care a apărut pe piață la începutul anului 2016 și se recomandă prin mai multe lucruri cum ar fi costul de achiziție scăzut, că are un consum mic de curent și o capacitate modică de încărcare. Multă lume se îndreaptă înspre Indesit deoarece e un brand european, mai exact italian, și știm cu toții că brandurile din zona noastră sunt mai de calitate.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim o mașină normală cu Time Saver, programare întârziată și un număr mare de programe pentru a spăla orice tip de țesătură. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest aparat. Panoul de comandă e unul dotat cu foarte puține butoane așa încât să nu fiți dați peste cap de diferitele funcții ale acestuia. Astfel, chiar și cei vârstnici nu vor avea probleme în a utiliza aparatul fără efort.

Indesit EWSE 51051 W EU, model ieftin clasa A+

Specificațiile sunt cele ale unei mașini ieftine, adică capacitate 5 kilograme și clasă de eficiență energetică ok (A+).
E o mașină mai specială întrucât are și program de spălare încălțăminte deoarece știm că aceasta e mai sensibilă decât rufele. Oricum, unele tipuri de pantofi nu pot fi spălate în mașină și de aceea trebuie să vă asigurați că pe cutia de papuci e specificat că pot fi spălați în mașina automată.
Chiar dacă-i un model ieftin, după cum arată ai zice că e vorba despre un aparat premium. Panoul de comandă e foarte modern și cu un ecran LCD ușor de citit.

Pentru achiziția acestei mașini ar fi prețul mic, că arată bine, fiabilitatea, că vine cu multe programe și consumul redus de curent.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare și Eco Bubble. Aceste două neajunsuri nu sunt importante, mai ales că aparatul e unul care compensează printr-un cost de achiziție foarte redus.

Deci, dacă te interesează un aparat care să spele bine și să nu coste prea mult atunci un astfel de aparat ar fi recomandarea mea. Ca o funcție specială are Time Saver care vă va ajuta să economisiți timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu