≡ Meniu

Indesit EWSE 61251 W EU, mașină de spălat rufe de 6 kg

Indesit EWSE 61251 W EU arată diferit față de alte mașini de spălat de la același brand. Spun asta pentru că la acesta ecranul LCD e mai mare dar și butoanele sunt altele (sunt dispuse diferit). Dacă vă doriți o mașină care să poată spăla mult mai mult atunci mă gândesc că nu vă mai interesează designul compact (un model care spală mult nu poate fi și mic). Pentru a putea usca rufele fără prea mult efort, e necesar un uscător de rufe cu capacitate de încărcare similară. Astfel, veți câștiga timp și rufele pot fi purtate imediat ori le puteți lăsa puțin până să le puneți la loc în dulap.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în considerare toate modelele cu design îngust. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit EWSE 61251 W EU, mașină de spălat rufe de 6 kg

Caracteristicile tehnice principale ale acestui model sunt următoarele: centrifugare de 1200 RPM, capacitate de spălare de 6 kg, clasa A+. Aceasta are încărcare frontală și evident din poza de sus. Chiar și programele de spălare se pot vedea și sunt vreo 16 în total, dintre care sunt și câteva programe speciale.

Pe panoul său sunt prezente butoanele clasice cu care se poate selecta programul dorit, centrifugarea sau temperatura. Se poate seta chiar și ora de pornire a programului astfel că poate fi amânat cu câte ori doriți. Are funcție specială numită Timer Saver, protecție inundații dar și un sistem Overflow. Dimensiunile sale sunt următoarele: 59 cm lățime, 42 cm adâncime și 85 cm înălțime. Modelele vechi aveau o adâncime de 60 cm și tot atâta spălau ori chiar mai puțin. Modelele slim sunt destul de populare deoarece cu toți ne dorim să câștigăm spațiu.

Plusuri: are un design plăcut, consum redus de energie, spală mult, design compact, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Indesit EWSE 61251 W EU e un aparat care poate înlocui orice model vechi datorită eficienței energetică și capacității de spălare. Observ că mașinile spală tot mai mult cu fiecare an care trece, astfel că nu m-ar mira să văd un model slim cu capacitate de încărcare de maxim 7 kg. Totuși, diferența nu e așa de mare deci nu văd de ce mai stați pe gânduri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu