Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit FIMB 53 KAIX, cuptor incorporabil de 56 litri

Cuptorul incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX e o variantă accesibilă oferită de acest brand și care poate fi luat cu orice plită vă doriți. Spun asta deoarece nu există un pachet promo, iar voi puteți opta pentru ce plită credeți că vă este mai de folos. Chiar și plitele pot fi la promoție însă reducerea nu e la toate modelele. Puteți alege un model de la același brand, dar nu e o regulă și poate fi electrică sau pe gaz. Mie îmi plac cele electrice pentru că pot fi folosite mai cu ușurință, iar cea cu inducție e tot timpul rece.

Poate că vi se pare scump în comparație cu un aragaz, doar că acesta arată mult mai bine și oferă mai multe funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit FIMB 53 KAIX, cuptor incorporabil de 56 litri

Alimentarea acestui cuptor e doar electrică și nici nu se prea mai fabrică cu alimentare pe gaz. Ideea e că cele pe gaz au destul de puține funcții și nu coc uniform ca și cele electrice. Acesta are clasă de eficiență A, deci nu va consuma chiar așa de mult, însă sunt mai importante rezultatele. Un cuptor electric oferă multe funcții și un ventilator pentru o mai bună distribuire a aerului cald.

Alte dotări care merită menționate sunt: timer, grill, 5 funcții, ventilator și iluminarea interioară. Aceste nu sunt caracteristici speciale ci doar caracteristici standard, fără ele nu ați obține o mâncare gustoasă. Un timer digital e mai vizibil decât unul mecanic și puteți supraveghea mai bine un programul. Poate fi pus în locul unui model mai vechi deoarece are aceleași dimensiuni, însă pot exista variante puțin mai mari (peste 70 de litri).

Plusuri: coace foarte bine, design elegant, ușor de folosit, grill destul de puternic – 2.25 kW, afișaj digital.
Minusuri: nu sunt.

Indesit FIMB 53 KAIX e un aparat electrocasnic care necesită să fie incorporat sau puteți să-i faceți un corp special unde puteți să puneți și alte aparate ori două cuptoare unul peste altul. Alegerea locației depinde în funcție de bucătărie și de mărimea ei. Incorporabilele sunt aparate care vă ajută să economisiți spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu