≡ Meniu

Indesit ICD661, mașină de spălat vase compactă

Indesit ICD661 e un model care poate spăla vase destul de bine chiar dacă are o capacitate mică. Prețul acestei mașini e destul de bun pentru că e la promoție. Designul ei sugerează că e un model clasic care nu necesită incorporare dar l-aș incorpora deoarece nu necesită un spațiu prea mare. Dacă nu aveți un brand favorit și e nevoie de un astfel de ajutor în bucătărie, chiar vă recomand acest model. Spre deosebire de modelele cu 13 seturi, acesta poate spăla la jumătate iar consumul de energie e și el redus.

Alternativele sunt modelele mai mari care ocupă mai mult loc, dar puteți lua și o variantă incorporabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit ICD661, mașină de spălat vase compactă

Ca și caracteristici tehnice are: capacitate de 6 seturi, clasa energetică A, afișaj LED și control mecanic. E clar că are programele obișnuite iar în total sunt 6 la număr. Clasele de eficiență energetică sunt A la uscare și A la spălare. Acestea sunt conforme cu caracteristicile tehnice ale aparatului. La modelele mai mari, clasele de eficiență sunt mai bune și nici nu putea fi altfel deoarece sunt mai scumpe. Dacă sunteți o persoană care gătește doar o dată pe zi, alegeți o mașină compactă.

Pe partea de programe și opțiuni are: intensiv, rapid, bio/eco, prespălare și 2 programe speciale (delicate și normal). Funcțiile disponibile nu sunt multe: programare întârziată, indicator sare și indicator pentru finalizare program. Ca și accesorii are: coș tacâmuri, suport pentru pahare și compartiment sare. Consumul la un ciclu de spălare e undeva la 0.63 kW și diferă în funcție de opțiunile alese. Pe partea de design să observă că are un finisaj simplu pe alb și controlul e mecanic (nu cred că mai e necesar să citiți manualul său).

Plusuri: ocupă puțin spațiu, e ușor de folosit, fiabil, are programele și funcțiile standard.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu veți găsi prezentări video cu acest Indesit ICD661 deoarece e nou și nu e un model premium. În general, prezentările se fac la modelele mai scumpe care oferă ceva special, astfel brandul poate ieși mai în evidență cu ce are mai bun și avansat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu