Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit IFW 6544 IX, cuptor multifuncțional de 71 litri

Cuptorul incorporabil Indesit IFW 6544 IX e disponibil la o promoție, iar dacă vă convine plita, se poate alege pachetul promo. Bineînțeles, ambele aparate recomandate sunt de la același brand,dar mai există și varianta să nu le luați de la același brand (adică să nu luați în calcul pachetul promo). Cuptorul poate fi luat separat la un preț foarte bun și nu sunt multe modele cu astfel de specificații. Arată destul de bine pe inox, deoarece iasă în evidență mai bine afișajul digital.

Multe cuptoare de pe piață sunt accesibile și nu ar trebuie comparate cu aragazuri deoarece acesta vine cu dotări și funcții suplimentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IFW 6544 IX, cuptor multifuncțional de 71 litri

Alimentarea acestui aparat e electrică și nu se mai fabrică de ceva timp modele pe gaz. Cuptorul are dotări interesante, dar și consumul e destul de important. Pentru un așa model de 71 litri, o clasă de eficiență A+ e satisfăcătoare. Majoritatea cuptoarelor au doar clasa de eficiență A, dar oricum nu-l veți folosi tot timpul.

Din poza de sus se vede că are control digital care afișează timpul rămas. Alte cuptoare au un panou de control mai avansat, dar nu mă refer la cele în acest buget. Veți beneficia de grill, timer, ventilator și 8 funcții. Are toate programele clasice la care se mai adaugă și funcții speciale: coacere convențională, Maxi Cooking, Turbo grill, aer forțat și ventilator turbo.

Finisajul argintiu poate da un plus de eleganță și iasă mai în evidență cu o ușă neagră. Dimensiunile sale sunt 60 cu 60 cm, iar adâncimea e de 55 cm. Sunt incluse grătarul combi și tava de coacere, care sunt niște accesorii standard.

Plusuri: are design modern, funcții utile, ventilator eficient, existența unui pachet promo, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nimic.

Indesit IFW 6544 IX e oferit de un brand cu experiență, dar cred că știți asta de aceea ați și luat în calcul acest model. Nu are sens să optați pentru un model cu prea multe funcții care nu le veți folosi. Acesta poate fi incorporat destul de ușor deoarece e la fel de mare ca și restul modelelor (dacă vreți să înlocuiți vechiul model).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu