Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit IFW 6834 BL, cuptor electric + plită pe gaz

Cuptorul incorporabil Indesit IFW 6834 BL reprezintă o variantă destul de accesibilă fi poate fi aleasă alături de o plită destul de interesantă. Designul e plăcut la acest cuptor iar plita recomandată oferă un randament ridicat datorită alimentării pe gaz. Acest cuptor are doar control mecanic și se poate vedea că are 3 butoane de tip push-up, iar cele cu control electronic are cel mult 2 butoane clasice. Un cuptor cu multe funcții oferă un panou de control diferit pentru a ușura selectarea lor și s-ar putea să fie chiar și butoane senzitive (depinde de opțiune).

Acest brand oferă variante destul de fiabile deoarece e vorba de un brand experimentat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IFW 6834 BL, cuptor electric + plită pe gaz

Un cuptor electricu ventilator coace foarte bine – uniform, iar modurile și funcțiile îmbunătățesc rezultatele. La interior, nu e mare diferență între acesta și restul cuptoarelor de pe piață doar că un volum mai mare e bine-venit. Are control mecanic, timer, grill, ventilator și 8 funcții interesante.

La capitolele funcții și programe, cuptorul de sus are următoarele: iluminare interioară, decongelare, treaptă pizza, coacere convențională, Turbo grill, Maxi Cooking, aer forțat și ventilator turbo. Vine cu tavă de coacere și grătar combi, dar și ghidajele telescopice putea fi incluse pentru a ușura scoaterea tăvilor.

Instalarea sa nu va fi o problemă deoarece e la fel de mare cât un model mai vechi și volumul interior nu prea a afectat dimensiunile sale. Dacă veți pune mobilier în bucătărie, atunci puteți face unul la comandă pentru a integra toate aceste aparate și poate chiar și altele (hotă, mașină de spălat vase).

Plusuri: e destul de voluminos, prețul pachetului e destul de atractiv, control mecanic, destule funcții de gătit și altele.
Minusuri: nimic.

Indesit IFW 6834 BL e un aparat destul de mare dar care vă ajută să economisiți spațiu dacă aveți deja un mobilier corespunzător, iar în caz contrar trebuie să faceți un corp special. Cuptorul poate fi pus chiar la nivelul blatului dacă nu vă place să vă aplecați. Pentru cei cu pretenții mai mari le recomand cuptoare cu ceva mai multe tehnologii și chiar o plită cu inducție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu