≡ Meniu

Indesit IFW 6844 JC IX, model multifuncțional pe negru

Indesit IFW 6844 JC IX este un cuptor multifuncțional disponibil la pachet alături de plita THP 641 W IX I EE. Este un pachet bun pentru cei care îți fac bucătărie nou, dar poate fi luat și separat. În fina, aparatul e unul pentru cei interesați de un model premium ca funcționalitate și cu preț ok. Printre caracteristicile premium aș menționa capacitatea de 71 litri, numărul mare de funcții și consumul redus de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu 8 funcții utile preparării diferitelor tipuri de mâncare.

Indesit IFW 6844 JC IX, model multifuncțional pe negru

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu capacitatea de 71l, clasa A+ de eficiență energetică și ventilatorul turbo.
Are grill, iar puterea acestuia e de 1,8 kw pentru a putea prepara ce doriți într-un timp scurt.
Ca accesorii are două tăvi de coacere și un grătar combi.
Printre funcțiile și programele sale aș enumera treapta pizza, decongelare, maxi cooking și coacere convențională.
Panoul de comandă e modern cu afișaj LED și control cuptor de tip digital.
Aparatul dispune de autocurățare catalitică, iar asta presupune că la interior are un strat gros de email. Acest strat absoarbe grăsimea, iar particule de ceramică preiau murdăria și o descompun.

Puncte forte ale acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand de încredere, că e electric, întreținerea ușoară, consumul redus de curent (clasa A+).
Contra achiziției ar fi că nu are o clasă de eficiență și mai bună (A++ sau A+++).

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să gătească bine, să poată găti o cantitate mare și să coacă uniform atunci modelul IFW 6844 JC IX ar fi recomandarea mea.
Despre producător trebuie știut că e unul italian, fiind numărul 2 la nivel european. Acesta mai comercializează și produse sub brand Hotpoint-Ariston. Deci, puteți vedea că e un aparat de foarte bună calitate de la un brand de top.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu