≡ Meniu

Indesit Innex XWDE 861480X, mașină cu uscător integrat

Indesit Innex XWDE 861480X e un model de mașină de spălat cu uscător integrat care se adresează celora în căutarea unui aparat care să nu ocupe mult și care ar putea fi utilizat pentru mai multe lucruri. E destinat uzului casnic, dar și comercial deoarece poate fi utilizat și la o pensiune.
De la început trebuie să menționez că brandul care produce acest electrocasnic e unul european și de aceea beneficiem de un produs de calitate. Multă lume are reticențe când vine vorba despre achiziția unui produs de la un brand mai puțin cunoscut.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani avem parte de un aparat 2 în 1 care poate spăla o cantitate de 8 kilograme și usca o cantitate de 6 kilograme. Nici nu consumă mult curent deoarece are clasa A de eficiență energetică, iar mai exact într-un program standard consumă 5,44 kWh.

Indesit Innex XWDE 861480X, mașină cu uscător integrat

XWDE 861480X e un model care are o capacitate de 8 kilograme la spălare și 1400 rotații pentru a stoarce rufele foarte bine. Clasa de eficiență energetică e A, iar datorită faptului că are un consum de circa 5 kWh putem spune că nu stă prea bine la partea de consum de curent, dar asta e datorat faptului că e un aparat doi în unu.
Numărul de programe este unul destul de mare deoarece e vorba despre 16 programe pentru mașina de spălat și 14 pentru uscător.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vă ajută să feceți economie de spațiu, că vine de la un brand cunoscut, numărul mare de programe și materialele de calitate din care e făcut.
Contra achiziției ar fi că nu e prea economic. Acest lucru e datorat faptului că are înglobat uscătorul. Dacă nu o să folosiți uscătorul atunci clasa o să fie mai bună.

Deci dacă te interesează să speli hainele și să le uști cu același aparat atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Evident că există și alte modele, dar acesta e unul la un cost convenabil și de la un brand popular.
Din clipul de alături poți vedea mai bine ce caracteristici are aparatul acesta și la ce poate fi folosit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu