≡ Meniu

Indesit ITW A 61052 W, mașină cu centrifugare de 1000 RPM

Mașina de spălat Indesit ITW A 61052 W nu e una obișnuită și poate fi observat din poză. Mașinile clasice au încărcare frontală și panoul de control e așezat frontal-sus (unde e mai la vedere și poate fi accesat ușor). Mia există și alte variante care arată cam la fel cu acest model, însă unele prezintă și un afișaj digital. Dimensiunile sale sunt aceleași dacă discutăm de aceeași generație.

Dacă nu vă place acest model pentru că nu are performanțe foarte mari și un consum foarte redus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit ITW A 61052 W, mașină cu centrifugare de 1000 RPM

Mașina de spălat e una cu încărcare ceva mai diferită (superioară) și asta presupune că și panoul de control e diferit. Capacitatea de încărcare nu trebuie depășită și mă refer la cea maximă de 6 kg. Chiar dacă nu are LCD, are indicatori LED pentru diverse funcții ori diverși parametrii. Centrifugarea de 1000 RPM nu e cea mai mică (800 RPM) dar nu e nici cea mai bună (1600RPM). Cu siguranță, prețurile sunt justificate de cele mai multe ori iar dacă la specificații nu sunt deosebiri, trebuie să verificați și tehnologiile disponibile. Clasa de eficiență A++ scoate în evidență consumul redus de energie – 0.9 kWh într-un program obișnuit.

Pe partea de programe și funcții are: sistem detectare spumă, jeans, colorate, delicate, rapid 15 minute etc. Nu e foarte silențioasă în special în timpul centrifugării. Dimensiunile sale sunt destul de reduse și mă refer la lățimea sa, iar înălțimea sa e de 90 cm (nu de 85 cm ca la altele). Arată ca alte modele și e evident că nu are un ecran LCD. Pe un astfel de afișaj se putea observa timpul rămas al programului de spălare sau centrifugarea aleasă (ori chiar temperatura setată).

Plusuri: e destul de îngustă, consum redus, ușor de folosit și programe de spălare destule.
Minusuri: capacitate de stoarcere mică.

Indesit ITW A 61052 W e o alegere bună pentru cei care vor un electrocasnic nou dar și eficient. În acest buget e o alegere bună, însă există variante și mai performante cu clasă A+++. Consumul acelor modele e semnificativ mai mic și e posibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu