≡ Meniu

Indesit ITW D 61052 W, mașină verticală cu 6 kilograme

Indesit ITW D 61052 W e un electrocasnic pentru cei care nu au prea mult loc în baie ori în locul destinat mașinii de spălat rufe. Probabil că te deranjează că are o capacitate de 6kg, dar aceasta e una normală și nici nu ai nevoie de mai mult pentru 3-4 persoane.
Principalele lucruri care ți-ar plăcea la modelul acesta sunt clasa A++ de eficiență energetică, numărul mare de programe și că are o garanție de 24 de luni, lucru care confirmă fiabilitatea ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de calitate superioară. E un aparat realizat din materiale ok deoarece cuva e din poliplex, iar tamburul e din inox (toate mașinile de spălat moderne sunt făcute din aceste materiale).

Indesit ITW D 61052 W, mașină verticală cu 6 kilograme

Specificațiile sunt ok deoarece vine cu o cuvă de 6kg, 1000 rotații pe partea de centrifugare și un consum foarte mic de curent (0,9 kwh într-un program standard).
Vine cu multiple programe, printre care aș aminti cel de 15 minute care e un program rapid util în cazul în care vrei să speli o cantitate redusă de haine. Acest program vine să compenseze lipsa Fuzzy Logic (acel mecanism automat care face ca resursele să fie consumata în funcție de cât de încărcat e aparatul).
Legat de capacitatea sa eu zic că e una suficientă pentru o familie nu prea mare. După cum ziceam la început, aceasta e de 6kg.

Plusurile mașinii acestuia sunt clasa de eficiență energetică ok, că e ușor de utilizat, materialele de calitate din care-i făcut și nivelul de zgomot deloc mare.
Mi-aș fi dorit să aibă Fuzzy Logic, dar are câteva caracteristici care suplinesc asta. Un alt lucru deranjant e că are cablul de alimentare de doar 1,2 metri, însă așa e la toate mașinile (e bine că are cablu de alimentare deoarece există electrocasnice care nu vin cu așa ceva).

De final pot spune că acest model e unul foarte bun din toate punctele de vedere. Poate că aveți reticențe în a achiziționa acest aparat deoarece nu cunoașteți brandul Indesit. Acest brand e unul european care e numărul doi ca importanță la nivel de continent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu