≡ Meniu

Indesit ITW E 71252 W, mașină nouă cu încărcare superioră

Indesit ITW E 71252 W e o alegere bună pentru cei care vor să economisească spațiu dar și bani. Chiar dacă nu e o mașină de spălat ieftină, are un consum mic de energie și pe termen lung veți economisi bani. Sincer, nu prea am văzut multe mașini de spălat cu capacitate de 7 kg și care să fie atât de înguste. Trebuie remarcat că are o înălțime de 90 cm și nu de 85 cm. E destul de silențioasă pe cât de compactă e și doar la centrifugare e mai zgomotoasă. Oricum, nu e un aparat care să-l țineți în priză și să funcționeze continuu (precum un aparat frigorific).

Dacă nu vă place să folosiți un aparat ca și acesta (încărcare superioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit ITW E 71252 W, mașină nouă cu încărcare superioră

Mașina de spălat de sus prezintă cele mai bune tehnologii de pe piață și capacitatea maximă e de 7 kg. Puteți spăla mai puțin dacă doriți și alegeți un program corespunzător. Are dotări bune: ecran LCD, centrifugare de 1200 RPM, clasa A++ și panou cu design ergonomic. Un consum de 1.05 kWh într-un program obișnuit e foarte bun.

Programele sale sunt următoarele: rapid de 15 minute, jeans, delicate, prespălare, express și altele. Poate fi programat să pornească mai târziu iar această funcție e numită programare întârziată. Adică puteți alege când să pornească în cazul în care trebuie să plecați undeva și nu aveți timp să scoateți rufele. Nu e o mașină care poate fi pusă sub blat, însă există și mașini incorporabile (performanțele sunt mai mici). Cel mai bine e să luați o mașină ca și aceasta și să o puneți într-o cameră alăturată unde puteți pune rufele la uscat (dacă nu aveți uscător).

Plusuri: are un consum redus de resurse (în special de energie că doar are A++), lățimea e doar de 40 cm, design plăcut și ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Indesit ITW E 71252 W e un aparat destul de bun și care poate face față cu brio unei cantități mai mari de rufe. Sunt modele care au chiar și încărcare frontală iar prețurile sunt mai avantajoase însă sunt mai mari. În general, aparatele compacte sunt mai scumpe și e normal.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu