≡ Meniu

Indesit ITWA 51052 W, mașină cu încărcare verticală

Mașina de spălat Indesit ITWA 51052 W e una cu încărcare verticală și cu caracteristici tehnice bune. Nu e cea mai performantă mașină în acest preț și acele modele cu capacitate superioară au un preț destul de bun. Mă refer la cele cu încărcare frontală care pot spăla mult mai bine pentru că nu sunt atât de compacte. Aveți de ales între o gamă variată de modele și puteți lua în calcul și alți producători.

Dacă nu vă plac mașinile compacte, ci doar cele performante, atunci cele cu încărcare orizontală sunt ideale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit ITWA 51052 W, mașină cu încărcare verticală

Poate fi încărcată vertical și nu suportă mai mult de 5 kg de rufe. Puteți spăla des și în cantități mai mici. Centrifugarea e de 1000 RPM și nu e cea mai bună de pe piață. Clasa energetică e A+++ care e și cea mai bună de pe piață, iar acest brand oferă doar soluții fiabile. E foarte important ca voi să optați pentru un model cât mai nou deoarece eficiența e una superioară.

Programele de spălare sunt următoarele: rapid (15 minute), express, jeans, colorate, delicate etc. În total, are 18 programe de spălare dar multe le știți de la alte mașini. La capitolele funcții și siguranță are: sistem detectare spumă, siguranță împotriva copiilor și altele. Nivelul de zgomot e redus când spălați și când stoarce nivelul de zgomot poate atinge 76 dB.

Consumul de apă nu e la fel de important ca și cel de energie, deoarece consumul de apă e în funcție de capacitatea de încărcare. Consumul de energie e de circa 0.75 kWh și ține de programul ales. Într-un program obișnuit consumul e decent și poate fi destul de mic dacă alegeți o centrifugare mică, un program rapid etc. Dimensiunile sale sunt următoarele: înălțime de 90 cm, 40 cm lățime și 60 cm adâncime. E ceva mai îngust decât alte mașini.

Plusuri: e compactă, are un consum redus de energie, e ușor de folosit, arată bine și e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Mașina de spălat Indesit ITWA 51052 W e una care o recomand deoarece are o lățime de doar 40 cm, iar modelele mai vechi au 45 cm. Cu siguranță există mici diferențe între actuala generație și cea precedentă. Dacă nu sunteți fan al acest brand, atunci .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu