Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit ITWD 71252 W, mașină cu încărcare verticală și capacitate de 7 kg

Indesit ITWD 71252 W e o mașină de spălat nouă deoarece are o capacitate de încărcare impresionantă deoarece nu sunt multe cu încărcare verticală ca și aceasta. Mai precis, aceasta poate spăla până la 7 kg de rufe și e dotată cu funcție/tehnologie Time Saver (chiar dacă programul e redus, nu se consumă multe resurse). Acest brand e destul de cunoscut pentru modelele sale care vine cu cele mai noi tehnologii. Bineînțeles, tehnologiile avansate nu sunt pe cele mai ieftine modele și o parte dintre ele vă ajută să economisiți bani dar și timp.

Ca și alternative, pot enumera variantele mai accesibile însă nu sunt la fel de importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit ITWD 71252 W, mașină cu încărcare verticală și capacitate de 7 kg

Caracteristicile tehnice sunt destul de bune: capacitate de 7 kg, clasa energetică A++, ecran cu LED, centrifugare de 1200 RPM. Clasele de eficiență sunt oferite în funcție de performanțele aparatului, astfel că are clasa B la stoarcere, A fiind cea mai bună (există mașini cu centrifugare de 1400 RPM).

Programele sale sunt suficiente – 18, iar o parte dintre ele sunt: rapid, extra-clătire, timer saver, jeans, express, mătase/perdele etc. Panoul de control oferă posibilitatea amânării programului de spălare. Această funcție poară mai multe denumiri, dar rolul său e același (programare întârziată, amânare pornire). Dimensiunile sale sunt ca la restul modelelor și specificațiile sale nu le afectează – 40 cm lățime, 60 cm adâncime și 90 cm înălțime. Mă refer la cele cu încărcare superioară pentru că cele cu încărcare frontală au dimensiuni diferite sau similare dacă e una slim (adâncimea e de 40 cm, lățimea e de 60 cm).

Plusuri: are design compact, multe programe de spălare, clasă de eficiență energetică foarte bună și spală mult.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit ITWD 71252 W e unul dintre cele mai utile aparate și care nu ar trebui să lipsească. Poate fi folosit cu ușurință deoarece e un model automat și nu semi-automat. aceasta poate fi pusă în baie (dacă nu faceți aburi) sau într-o altă încăpere unde mașina e ferită de umiditate. Nu e indicat să puneți aceste aparate în baie, de aceea trebuie să vă gândiți bine unde aveți suficient spațiu pentru instalare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu