≡ Meniu

Indesit IWD 61051 C ECO, mașină de spălat accesibilă

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO e alegerea perfectă pentru cei care vor ceva ieftin dar și performant. Nu e nevoie de o mașină prea scumpă pentru a oferi rezultate bune. E oferită de un brand destul de bun și de aceea nu poate fi pusă la îndoială fiabilitatea sa. Panoul de control e bine realizat, are chiar și un ecran LCD generos. Cu cât e mai mare cu atât oferă mai multe informații iar această dotare vă ajută să supravegheați mai bine mașina. Un model cu încărcare frontală e mult peste unul cu încărcare verticală, dar prețul e în favoarea acestui model.

În general, prețurile sunt mai mari pentru modelele compacte dar și performanțele sunt inferioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IWD 61051 C ECO, mașină de spălat accesibilă

E o alegere foarte bună pentru cei care vor performanțe mari la un preț redus. Panoul de control are toate butoanele și opțiunile necesare. Ecranul LCD nu e cel mai avansat adică nu e cel mai mare, dar cu cât e mai mare cu atât e ma ide folos. Cu el, puteți supraveghea mai bine programul de spălare.

Are centrifugare de 1000 RPM iar capacitate de spălare maximă e de 6 kg. Clasa de eficiență energetică e A+ care e bună, însă nu e cea mai bună. Pentru o astfel de capacitate de spălare, consumul de energie e de 1.03 kWh. Programele de spălare sunt cele cunoscute și nu are programe speciale: încălțăminte, mătase, delicate, lână, jeans, intensiv și altele. În total are 16 programe de spălare și pictogramele de pe panou sunt de folos.

Plusuri: preț foarte bun, oferă rezultate decente, suficiente programe, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit IWD 61051 C ECO nu e o variantă prea compactă, adică care nu are o adâncime prea mică. Am pus poza de mai sus cu acest model și nu cred că veți găsi o prezentare video cu acest aparat deoarece e destul de nou. La capitolul centrifugare putea sta ceva mai bine și astfel rufele erau și mai bine stoarse. Dacă doriți un uscător de rufe, vă recomand o mașină centrifugare superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu