≡ Meniu

Indesit IWD 71051 CECO, mașină de spălat cu Time Saver

Mașina de spălat Indesit IWD 71051 CECO o recomand deoarece spală destul de mult cu ajutorul unor programe, consumul de energie e destul de mici și stoarce excelent. Modelul de mai jos e o alegere accesibilă și se poate observa că doar după design că nu poate fi foarte scumpă. Cu alte cuvinte, nu are un ecran LCD, ușă mare, e pe alb și nu e Slim. În general, vă puteți da seama destul de ușor că acel model e unul Premium.

Bugetul nu trebuie să fie mare deoarece e vorba de un brand care oferă doar soluții accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IWD 71051 CECO, mașină de spălat cu Time Saver

Capacitatea de încărcare e una de 7kg care poate varia în funcție de programul ales. Clasele de eficiență sunt satisfăcătoare – A+ la consumul de energie și A la spălare (în funcție de încărcare). Centrifugare mi se pare a fi de ajuns deoarece nu e nici prea mică, dar nici prea mare – 1000 RPM. Pe panoul său de control e prezent și ecranul LED care afișează timpul rămas al programului. Consumul de energie într-un program standard e de numai 1.26 kWh, ir dacă vi se pare mare, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre un model mai scump.

Nu voi face o listă cu acele programe deoarece le știți de la alate mașini similare. Totuși, aș dori să menționez funcțiile sale speciale: Time Saver și  amânare pornire (programare întârziată). Ocupă cam același spațiu ca și restul deoarece are aceleași dimensiuni. Nu eu n model slim după cum ați și observat pentru că nu are o adâncime mică (adică sub 45 cm). Modelele foarte compacte sunt mai scumpe și pot avea caracteristici tehnice similare.

Plusuri: dotări destul de interesante, aspect plăcut, preț corect, destule programe de spălare etc.
Minusuri: nu are un design Slim.

Indesit IWD 71051 CECO e un aparat destul de performant în acest buget și nu orice brand poate oferi astfel de soluții. Am pus jos o prezentare video a unui model care e destul de similar și veți observa că sunt destul de multe serii care arată aproape identic cu cea de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu