≡ Meniu

Indesit IWD 71051, mașina de spălat rufe de 7kg

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 71051 e una clasică deoarece nu are adâncime mică și nici nu putea avea deoarece poate spăla până la 7 kg. Cele Slim spală maxim 6 kg dar cu timpul ele vor fi și mai performante. Tehnologia avansează, motiv pentru care nu are sens să optați pentru un model vechi. Designul e același la mai toate modelele iar dacă nu vă place, vă recomand o mașină de la un alt brand. E la promoție de aceea îl și recomand iar dacă vi se pare prea scump, alternative sunt puține (există câteva modele sub 1000 lei).

Alternativele sunt modelele cu centrifugare mai mare sau chiar și cele cu adâncime de 40 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IWD 71051, mașina de spălat rufe de 7kg

Ca și caracteristici speciale are: display frontal, panou de control mecanic, centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 7 kg și clasa A+. Într-un program standard, consumul e undeva la 1.26 kWh care e foarte bun. Oricum, nu e un aparat care să-l folosiți tot timpul și rezultatele oferite sunt pe măsură. La capitolul stoarcere are centrifugare de 1000 RPM. Are multe programe de spălare – 16, dar ele sunt cele standard adică sunt prezente la mai toate mașinile (sport, lână, mătase/perdele, jeans, delicat etc).

Pe partea de siguranță are: time saver, amânare pornire și sistem overflow. Funcția Tme saver ajustează programul în funcție de preferințele voastre fără a afecta rezultatele. Dimensiunile sale sunt: înălțime de 85 cm, lățime de 60 cm și adâncime de 53 cm. Modelele înguste/slim au o adâncime mai mică de 45 cm și pot fi chiar de 40 cm. Deci spațiul ocupat e redus și deci e un plus care nu-l veți găsi la modelele mai performante.

Plusuri: poate spăla destul de mult, consum redus de resurse, arată destul de bine și fiabilitate.
Minusuri: nu are o capacitate de centrifugare prea mare.

Indesit IWD 71051 e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva ieftin și care să poate fi folosit pe termen lung. Un model second hand se poate strica deoarece e uzat și nu arată la fel de bine. Nu prea sunt multe motive pentru a alege ceva mai vechi, iar brandul e foarte important.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu