Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit IWD 71252 C ECO EU, mașină de spălat cu Eco Time

Indesit IWD 71252 C ECO EU e un aparat electrocasnic destul de bun și care are performanțe impresionante pentru cât costă. Caracteristicile tehnice sunt foarte importante atunci când alegeți o mașină și e bine să fie ceva mai bune decât aveți nevoie. Spun asta deoarece aveți nevoie de un aparat bun pentru o perioadă ceva mai lungă de timp. Designul e cam același la mai toate modelele dar trebuie să facă parte din aceeași serie.

Dacă nu vă plac modelele acestui brand, atunci puteți alege unul la fel de experimentat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IWD 71252 C ECO EU, mașină de spălat cu Eco Time

Pentru cât costă, consider că o centrifugare de 1200RPM, o capacitate de 7 kg și o clasă de eficiență energetică A++ sunt de ajuns. Bineînțeles, pentru unele programe unele performanțe sunt limitate, deci să nu fiți nemulțumiți de faptul că spală mai puțin anumite țesături. Chiar și centrifugarea diferă în funcție de opțiunea aleasă și modul eco face acest lucru (dacă spălați ceva din bumbac sau țesături sintetice).

Are multe programe de spălare și sunt diversificate pentru a putea spăla orice. Voi enumera o parte dintre ele: încălțăminte, sintetice, lână, jeans, delicate, mix etc. Funcția eco time de pe panoul de control e foarte utilă pentru momentele în care vreți să spălați mai puțin și să nu consumați multe resurse. Deține funcția Time Saver care e utilă și ea, deoarece nu afectează rezultatele finale. Se poate amâna pornire dacă vreți să uscați mai târziu rufele și nu aveți timp de ea.

Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 51 cm adâncime. Nivelul de zgomot e același ca la oricare alt model și diferă în funcție de etapa programului de spălare.

Plusuri: spală destul de multe rufe, consumul de energie mic, are destule programe și are un preț corect.
Minusuri: nimic.

Indesit IWD 71252 C ECO EU nu e singura opțiune de la acest brand și dacă vreți să câștigați spațiu, alegeți unul cu design compact. Jos am pus o prezentare a unui model similar pentru a vedea de mai aproape cum arată un model al acestei serii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu