≡ Meniu

Indesit IWD 71252 C, mașină A++ cu 1200 rotații

Indesit IWD 71252 C e un mode de mașină de spălat rufe al anului 2015 care se recomandă prin faptul că are clasa A++ de eficiență energetică și o capacitate mare de 7 kilograme.
Un astfel de aparat se adresează în principal celora interesați de un aparat care să nu coste prea mult, dar care să poată fi utilizat acasă ori la o pensiune.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu o mulțime de lucruri utile precum și cu funcții și programe speciale care nu le întâlnim la alte aparate. Din imaginea de alături poți vedea cum arată aparatul și că are un panou de comandă destul de complex.

Indesit IWD 71252 C, mașină A++ cu 1200 rotații

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu cele 1200 rotații și cu consumul foarte scăzut de curent dovedit de clasa A++ de eficiență energetică.
Printre cele 16 programe se numără și unul pentru încălțăminte, dar nu vă pot spune dacă vă va afecta negativ încălțămintea deoarece depinde de calitatea ei (dacă e cusută, din ce material este etc).
Multe aparate de genul acestuia vin cu Fuzzy Logic, iar acesta are ceva similar numit Eco Time. Cu această opțiune puteți economisi până la 40% mai puține resurse.
La anumite cicluri e disponibilă opțiunea Energy Saver, iar cu aceasta se economisește până la 70% din energia care s-ar fi utilizat în mod normal.
Nu pot spune că mașina e una gălăgioasă, iar asta e așa deoarece nivelul de zgomot la spălare e de 60 decibeli.

Pentru achiziția electrocasnicului de față ar fi mai multe motive printre care le-aș enumera pe cele mai importante cum ar fi clasa de eficiență energetică foarte bună, că nu costă mult, numărul mare de programe și opțiunile utile.
Contra achiziției nu ar fi motive.

Deci, dacă ești în căutarea unei mașini de spălat normale care care să-ți economisească mult curent atunci modelul acesta de la Indesit ar fi recomandarea mea. Evident că brandul e unul de top deoarece e vorba despre unul italian cu o tradiție îndelungată. Mi-aș fi dorit ca paratul să fie unul slim, dar ar fi pierdut mult din capacitate.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mioara Stanciu

    Va rog sa precizati daca tamburul este din inox.

    Va multumesc

Lasă un comentariu