Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit IWE 61051 C ECO EU, mașină de spălat de 6 kg

Mașina de spălat rufe Indesit IWE 61051 C ECO EU e una destul de accesibilă și oferă caracteristici tehnice decente. Designul acestui model e plăcut și e similar cu cel al variantelor din generația precedentă. Din numele său se poate observa că are funcție Eco Time, adică puteți reduce din consumul de resurse dacă vreți să spălați o cantitate de 3 kg rufe. E bine ca o mașină să aibă o funcție similară pentru că rufele trebuie sortate și poate nu aveți 6kg. Ceva mai scumpă e o mașină cu uscător incorporat doar că uscătorul nu e foarte performant (uscă mai puțin decât spală).

Multe modele de pe piață în acest buget oferă cam aceleași caracteristici principale doar că programele pot fi diferite dacă e vorba de un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IWE 61051 C ECO EU, mașină de spălat de 6 kg

Designul acestui model e unul destul de reușit și nu prea am ce să-i reproșez deoarece spală și stoarce decent. Poate spăla cel mult 6 kg de rufe și e recomandat să nu depășiți această cantitate. Consumul de energie e destul de redus la acest model și de aceea merită să optați pentru acesta. Un număr diversificat de programe e un plus pentru orice aparat nou.

În plus, mașina oferă și câteva dotări utile care ar trebui să fie prezente pe orice model nou: sistem Overflow, selector centrifugare, display care afișează numeroase informații (timp rămas, temperatură, status program, programare întârziată). Dimensiunile acestui model sunt următoarele: 85 cm înălțime, 59 cm lățime și 51 cm adâncime. Modelele compacte de tip slim au o adâncime de maxim 45 cm, astfel că pot fi puse oriunde fără a ocupa spațiu și nu va fi în cale nici pe coridor.

Plusuri: multe programe de spălare, clasă de eficiență A+, arată destul de bine, afișaj digital generos etc.
Minusuri: nu sunt.

Indesit IWE 61051 C ECO EU poate ține locul modelului mai vechi deoarece e mai eficient, are mai multe funcții și programe de spălare. Anumite țesături necesită un tratament special și performanțele mașinii pot fi diferite în acest caz. Am pus și o prezentare pentru cei interesați de aspectul acestui model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu