≡ Meniu

Indesit IWSC 61051 C, mașină de spălat ieftină cu 6 kg

Indesit IWSC 61051 C nu e o mașină de spălat rufe chiar banală deoarece poate spăla 6 kg de rufe, are un design îngust și capacitate de centrifugare de 1000 RPM. Consumul acestui model e redus deoarece e vorba de un aparat electrocasnic nou și depinde de programul ales. Arată foarte bine pe alb iar dacă vreți pe o altă culoare, ei bine, nu prea sunt multe alternative. În general, mașinile de spălat sunt pe alb iar cele care sunt pe alte culori sunt ceva mai scumpe deoarece sunt mai speciale (chiar și la capitolul performanță).

Acest aparat e unul cu performanțe acceptabile ținând cont de preț și e oferit de un brand foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IWSC 61051 C, mașină de spălat ieftină cu 6 kg

Această mașină de spălat e una cu încărcare frontală. Deci panoul e așezat în față și nu ca la variantele cu încărcare verticală. Centrifugarea e de 1000 RPM dar ea poate fi aleasă în funcție de preferințe ori program. Pentru anumite țesături e bine să alegeți o centrifugare inferioară. Clasele de eficiență energetică e A+ și la centrifugare e C.

Programele de spălare sunt destul de multe – 16, dar nu le voi enumera chiar pe toate: jeans, lână, sintetice, colorate, mătase/perdele, sport, bumbac și altele. Ideea e că are chiar și programe speciale care vă pot fi de folos în obținerea celor mai bune rezultate. Pe partea de siguranță și funcții are: detectare supraîncărcare, selector centrifugare și amânare pornire. Pe partea de design, are dimensiunile următoare: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 42 cm adâncime.

Plusuri: are un design compact, destule programe de spălare, capacitate de spălare satisfăcătoare și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit IWSC 61051 C e alegerea corectă pentru cei care nu vor ceva scump dar vor la un aparat nou și eficient. Nu ocupă mult spațiu deoarece are o adâncime redusă iar la cele cu încărcare superioară, lățimea e de 40 și ceva de cm. În funcție de spațiul disponibil pentru depozitare, alegerea e a voastră dar nu cred că are sens o mașină prea scumpă. Pentru rezultate mai bune, cele cu tehnologii avansate pot fi alegerile corecte.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Lazarescu Daniela

    Buna ziua,am cumparat aceasta masina si nu am traducerea in limba romana la manualul de folosinta!!!!!!!!!!! De ce? De unde il pot lua?

Lasă un comentariu