≡ Meniu

Indesit IWSC 61051 CECO EU, mașină de spălat foarte ieftină și bună

Mașina de spălat Indesit IWSC 61051 CECO EU e cea mai accesibilă variantă de la acest brand și cu aceste specificații. Oricum, nu sunt multe modele care ar putea concura cu aceasta și care să arate atât de bine. Designul nu are mare relevanță, deoarece ați alege un astfel de aparat doar pentru performanțele sale. Totuși, acest model e mai compact decât un model mai vechi deoarece are o adâncime de numai 42 cm. Dacă vreți ceva mai performant cu centrifugarea mai mare, atunci trebuie să aveți un buget mai mare.

Dacă nu aveți un uscător, ar trebuie să luați în calcul unul deoarece veți economisi timp cu rufele. Poate că nici nu aveți unde să le puneți la uscat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit IWSC 61051 CECO EU, mașină de spălat foarte ieftină și bună

Nu are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață dar nici nu cred că aveți nevoie de mai mult – centrifugare de 1000 RPM, capacitate de încărcare de 6 kg și clasa A+. Consumul de resurse e dat de clasa de eficiență, care e satisfăcătoare în acest buget. Mai toate mașinile de spălat oferă numeroase programe de spălare iar o parte dintre ele sunt speciale.

În plus, pe acel panou de control sunt prezente opțiuni pentru selectarea centrifugării, programare întârziată și e prezent sistemul Overflow. Puteți găsi cu ușurință un model compact în acest buget, doar că nu poate fi și foarte performantă. Poate fi amplasată oriunde deoarece nu ocupă mult spațiu și nici nu e foarte înaltă. Eu aș punea fie în bucătărie sub blat, pe un hol. Nu aș pune-o în baie deoarece cu timpul poate să ruginească de la atât umiditate din aer (în special dacă baia e mică).

Plusuri: design compact, spală destul de mult, rezultate foarte bune, fiabilitate ridicată, ușor de folosit.
Minusuri: nu am găsit.

Modelul Indesit IWSC 61051 CECO EU poate fi cea mai bună soluție pentru cei cu pretenții mai puține și cred că clipul de mai jos vă ajută să faceți o alegere corectă. Oricum, sunt destul de multe modele din generații precedente care arată la fel ca și acesta, doar că unele specificații sunt mai bune pe variantele noi sau scumpe.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Vicol

    Din ce material este cuva?

  • adi

    Polipropilena, cred.

Lasă un comentariu