Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit IWSD 71252 C ECO EU, model cu afișaj digital și clasa A+++

Mașina Indesit IWSD 71252 C ECO EU e una care se adresează celora interesați de un aparat cu consum foarte mic de curent și cu o cuvă destul de mare de 6 kilograme.
Poate fi utilizată pentru spălare de diferite țesături având 16 programe cum ar fi programul de lână, mătase și cel sport.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e foarte eficient din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, mai exact că e alb și că are un panou de comandă simplu.

Indesit IWSD 71252 C ECO EU, model cu afișaj digital și clasa A+++

Pe partea de caracteristici sunt evidențiate lucruri precum centrifugarea la 1200 rotații, volumul suficient pentru 6 kilograme de rufe și consumul anual redus de resurse (apă și curent).
Cele 1200 rotații sunt o valoare mai mult decât suficientă pentru acest model și ajută la o mai bună spălare precum și la o stoarcere mai bună a rufelor.
În cazul în care aveți spațiu limitat pentru poziționarea unei mașini de spălat atunci trebuie știut că acest Indesit IWSD 71252 C ECO EU are următoarele dimensiuni 85x60x42 (ÎxLxA cm).
O facilitate interesantă e Energy Saver care e disponibilă cu anumite cicluri și oferă o economie de curent de până la 70% comparativ cu ciclurile la 30 grade.
Altceva interesant e Eco Time care presupune că nu mai trebuie să așteptați până se adună 6 kg de rufe, ci se poate spăla și o sarcină mai mică. Astfel se economisește undeva la 30% timp și 40% apă și curent.
Evident că are Delay Timer (cunoscut și ca temporizator) care vă va ajuta să programați mașina să spele într-un interval orar convenabil.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, specificațiile peste medie și posibilitatea spălării unei game variate de țesături. Are și ceva similar Fuzzy Logic numit Eco Time și ne ajută să economisim resurse pentru o spălare pe jumătate sau redusă comparativ cu o cuvă plină (6 kg).

Despre brandul care produce acest produs se poate spune că e unul italian care comercializează produse și sub brand Hotpoint Ariston. Dețin multiple fabrici pentru a face față cererii, iar cele 18 fabrici sunt localizate în mare parte în Europa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu