≡ Meniu

Indesit IWSND 61253 C ECO EU, model slim A+++

Dacă nu ai prea mult spațiu în baie atunci îți recomand o mașină de spălat slim precum Indesit IWSND 61253 C ECO EU. Nu doar are un preț mic, ci are și o clasă de eficiență energetică impresionant de bună – A+++.
După cum ziceam anterior, acest electrocasnic e pentru tine dacă vrei o mașină de spălat care să nu ocupe mult spațiu și să aibă un consum mic de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primind un aparat care are un nivel de zgomot relativ mic.

Indesit IWSND 61253 C ECO EU, model slim A+++

Specificații care te-ar interesa ar fi capacitatea de încărcare de 6 kilograme, clasa de eficiență energetică A+++, numărul mare de programe și numărul mare de funcții.
Legat de capacitate, e una mică, dar există modele care nu sunt slim și au o capacitate și mai mică – 5 kilograme.
Nu vine cu Fuzzy Logic, dar are ceva care compensează. Mai exact are funcțiile Eco Time și Energy Saver. Prima este o funcție care te ajută să poți spăla până la 3 kilograme cu un timp de 30% mai scurt și cu 40% mai puține resurse, adică apă și energie. A doua e o opțiune disponibilă cu anumite programe și face o economie de energie de până în 70%.

Lucruri pro la acest aparat ar fi consumul redus de curent, că vine de la un brand bun, că e ușor de folosit, că e slim (nu va ocupa la fel de mult loc precum un model normal) și că nu-i chiar zgomots.
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic. Am menționat ceva mai sus că are funcții care compensează acest neajuns.

Un astfel de aparat e bun pentru cei care au o familie de maxim 4 persoane și spală des. O să vezi că vei face economii impresionante la curent grație clasei de eficiență foarte bună.
Viteza de centrifugare e și ea bună, fiind de 1200 rotații te va ajuta să nu trebuiască să ții pre mult rufele la uscat, ele fiind bine stoarse.
Dacă aveți reticențe datorită brandului atunci trebuie să vă spun că Indesit e un brand Italian, deci de bună calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu