≡ Meniu

Indesit IWSNE 61252 C ECO, mașină slim

Mașina de spălat rufe slim Indesit IWSNE 61252 C ECO se adresează celora care vor să aibă mai mult spațiu în baie de pe urma folosirii unei mașini mai compacte, dar care să aibă o capacitate mare de 6 kilograme.
E foarte bună chiar și pentru cei care vor un model care să aibă un consum ic de curent deoarece acest model are o clasă de eficiență energetică A++.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se și comportă fără reproșuri când vine vorba de a spăla cantități mari de rufe. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand poza de alături, poză din care puteți vedea că e vorba despre un model de culoare albă cu un panou complex, la fiecare buton fiind inscripționat ce face.

Indesit IWSNE 61252 C ECO, mașină slim

Modelul acesta e unul Slim cu un panou de comandă destul de mare și care poate fi utilizat pentru a citi diferite informații referitoare la stadiu spălării. Centrifugarea se realizează cu 1200 rotații, iar clasa de eficiență energetică e A++… transpunându-se printr-un consum foarte mic de curent și facturi mici la curent.
Modelele acestea noi vin cu ecrane LCD de zici că sunt telefoane, dar eu nu prea înțeleg de ce au complicat atât afișajul.

Plusurile acestui model ar fi numărul mare de programe, consumul nu prea mare de resurse și că e făcut din materiale bune (tamburul e unul din inox, iar cuva e una din poliplex… adică plastic).
Ca minusuri aș menționa lipsa Fuzzy Logic și a Eco Bubble ori a ceva similar. Eco Bubble nu știu cât de mult v-ar fi ajutat, dar prima funcție ar fi fost utilă deoarece aparatul ar fi consumat mai puțin curent în acest fel și ar fi făcut și o economie impresionantă de apă.

De final pot spune că modelul acesta e unul ieftin și perfect pentru cineva care vrea ceva de calitate. Culoarea aparatului e albă, iar greutatea sa e de 60,8 kilograme… lucru care va face aparatul ușor de manevrat, respectiv de montat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu