≡ Meniu

Indesit LI70 FF1 W, combină frigorifică albă cu sistem de răcire bun

Indesit LI70 FF1 W e o combină frigorifică destul de mare și care răcește eficient. O bună parte din aparatele de pe piață sunt eficiente însă doar cele peste 1300 lei. Cele ieftine, sunt clasice și nici nu oferă prea multe dotări interesante. E bine de știut că iluminarea LED e un plus care nu trebuie neglijat ori că No Frost e o tehnologie „must have” (din diverse motive). Spațiul ocupat e redus deoarece are o lățime 60 cm iar adâncimea e de 63 cm.

Alternativele sunt variantele cu volum mai mare și preț similar, dar care nu au No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Indesit LI70 FF1 W, combină frigorifică albă cu sistem de răcire bun

Combina frigorifică de mai sus arată bine și e pe alb. Mulți preferă variantele pe inox deoarece oferă un plus de eleganță. Tehnologia de răcire No Frost, e prezentă atât la congelator cât și la frigider. Cu aceasta sistemul de dezghețare al congelatorului e automat, la frigider e la fel. Alte avantaje oferite de No Frost sunt: alimentele se mențin proaspete o perioadă mai îndelungată, control mai bun al umidității (nu se mai formează atâta gheață). Volumul net total e de 274 litri care e generos și din aceasta 86 litri aparține congelatorului.

Capacitatea de congelare e de 3kg la 24 de ore, iar unele congelatoare pot congela maxim 9 kg. Acest aspect depinde și de volumul compartimentului dar și de performanțele sale (o combină foarte performantă e mai scumpă). Designul e un criteriu de alegere a unui aparat și la acesta: e pe alb, ușile sunt reversibile (cu deschidere spre dreapta), iluminare și mânere integrate. Nivelul de zgomot e redus dar cred că putea fi și mai mic, deoarece unele au chiar și 39dB.

Plusuri: are compartimente mari la congelator, No Frost, consum redus, design plăcut și altele.
Minusuri: sunt foarte puține.

Indesit LI70 FF1 W nu are un congelator performant însă poate că nici nu obișnuiți să depozitați multe alimente (preferați mai mult alimentele proaspete). Poate că un frigider ar fi la fel de atractiv, doar că are un congelator mult mai mic iar dimensiunile sunt mai generoase (pentru că nu e la fel de înalt).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu